علت زرد بودن زبان چیست و چگونه آن را درمان کنیم؟
در بیشتر موارد زردی زبان به سبب مشکلات قابل کنترلی مانند بهداشت نامناسب دهان و دندان اتفاق می‌افتد؛ بنابراین با رعایت نکات بهداشتی و تغییر در سبک زندگی می‌توان این مشکل را برطرف کرد.
پاسخ دانشمندان به یک سوال قدیمی؛ آیا باید محل خارش را خاراند؟
دانیل کاپلان، محقق در حوزه زیست‌شناسی پوست در دانشگاه پیتسبورگ و نویسنده ارشد این مطالعه، در این باره گفت: «در ابتدا این یافته‌ها یک تناقض را نشان می‌دادند: اگر خاراندن به ضرر ماست، چرا تا این حد لذت‌بخش است؟»
چگونه رویاهای شما می‌توانند نشانه آلزایمر باشند؟
یک مطالعه جدید نشان می‌‍دهد افرادی که زمان بیشتری طول می‌کشد تا به مرحله رویا که ازمراحل چرخه خواب محسوب می‌شود، وارد شوند، بیشتر در معرض ابتلا به زوال عقل هستند.
حقایقی درباره جولان آنفلوآنزا | ‌علائم ویروس جدید چیست؟
 ‌سهم کرونا ناچیز است اما آنفلوآنزای خوکی در حال خیز برداشتن است.
۱۱ بیماری مسری و روش‌های انتقال آنها
یک مسافر تمام‌عیار! ویروس بیماری سرماخوردگی یا زکام حاد از طریق بزاق، ترشحات بینی، عطسه، و تماس با اشیاء آلوده مانند دستگیره در، میله‌های مترو، تلفن و دکمه‌های آسانسور، سرماخوردگی به راحتی منتقل می‌شود.
 ۱۵ باور اشتباه درباره علل و درمان بیماری‌های مقاربتی
بیماری مقاربتی به عفونتی گفته می‌شود که عمدتاً از طریق تماس جنسی، شامل روابط واژینال، مقعدی یا دهانی منتقل می‌شود.
کدام بیماری عفونی می‌‌تواند بزرگترین بحران سلامت در سال ۲۰۲۵ باشد؟
یکی از ویروس‌های آنفلوآنزا که در حال حاضر نگرانی زیادی ایجاد کرده و در آستانه تبدیل شدن به مشکلی جدی در سال ۲۰۲۵ است، زیرگروهی از آنفلوآنزای «نوع آ» است که گاهی به آن «آنفلوآنزای پرندگان» گفته می‌شود.
سه نکته مهم درباره آنتی‌بیوتیک‌ها که شاید ندانید
یکی دیگر از اکوسیستم‌های حساس بدن به آنتی‌بیوتیک‌ها، میکروبیوتای واژینال یا «فلور دودرلاین» است که ۹۰ درصد آن از باکتری‌های لاکتیکی تشکیل شده است. تعادل این باکتری‌ها با ایجاد یک لایه محافظ بر سطح مخاط واژینال، از عفونت‌ها جلوگیری می‌کند.
نشستن طولانی‌ مدت؛ تهدیدی جدی برای سلامت جسم و روان | راه حل چیست؟‌
نشستن طولانی‌مدت جریان خون را مختل می‌کند، فشار خون را بالا می‌برد و عملکرد قلب را دشوار می‌کند
آیا ویتامین C در زمان بیماری به ما کمک می‌کند؟
ویتامین C از سیستم ایمنی ما حمایت می‌کند، به بدن کمک می‌کند تا زخم‌ها را التیام بخشد، از مفاصل ما محافظت می‌کند و نقش مهمی نیز در تشکیل کلاژن دارد.
۱بعدی