عدس پلو نذری یکی از گزینههای خوب برای مواقعی است که شما میخواهید برای ۱۰۰ نفر یا حتی ۲۰۰ نفر نذری آماده کنید.
سالاد ماکارونی یکی از سالادهای محبوب ما ایرانی هاست که در کوتاه ترین زمان درست می شود. اگر این روزها خیلی حوصله وقت صرف کردن برای غذا در آشپزخانه ندارید حتما این سالاد خوشمزه و آسان را تهیه و نوش جان کنید.
راز بقا: خارپنبه (Onopordon leptolepis) یکی از گونههای گیاهی خانواده کاسنیان است که در مناطق خشک و نیمهخشک ایران بهویژه در استانهای فارس، یزد، کرمان و برخی نواحی مرکزی کشور میروید. این گیاه خار پیرزن، گل گوهری یا گنج گوهر نیز نامیده میشود و معمولا با خار مریم اشتباه گرفته میشود.
مرغ را می توان در پخت غذاهای گوناگونی به کار برد. ولی چیزی که می تواند مزه بی نظیری به این غذاها بدهد، ادویه ویژه مرغ است.
والک از جمله نعمتهای طبیعی و فصلی ایران به خصوص کوههای شمیران و البرز مرکزی است که در کنار طعم خاص و بینظیر، فواید دارویی فراوانی دارد. این این سبزی نسبتا کمیاب غذای خوشمزهای به نام «والک پلو» درست میشود که به ثبت ملی رسیده و اولین بار در شمیران تهران طبخ شد.
چوچاغ یا زولنگ که بهطور طبیعی در جنگلها و دامنههای کوهستانی مرطوب میروید، از خانواده چتریان (Apiaceae) بوده و از نظر ظاهری شباهتهایی با جعفری، کرفس و گشنیز دارد.
ترپوکه یک مادهی غذایی فوقالعاده منعطف است؛ میتوانید با آن انواع آش، خوراک، کوفته و حتی کتلت درست کنید. ویژگی اصلی آن، طعم خاص، مقوی بودن و سازگاری با ذائقهی ایرانی است. استفاده از این گیاه در غذاها، تجربهای از طبیعت زنده و پاک دشتهای لرستان و کهگیلویه را به سفرهی شما میآورد.
سایت راز بقا: قارچ پورتابلو (Portabello) در ایران با نامهای کغارک، هکال و گوش بره شناخته میشود. این قارچ خوشمزه در مناطق کوهستانی کرمان، یزد، اصفهان و خراسان رشد میکند. طعم غنی، خواص تغذیهای بالا و نقش مهم در غذاهای سنتی ایرانی، اهمیت این قارچ را دوچندان کرده است.
تره تیزک یا شاهی گیاهی یک ساله به ارتفاع ۲۰ تا ۳۰ سانتی متر است که در نواحی مختلف ایران پرورش مییابد. این گیاه که دارای نشاسته و روغن است با فرا رسیدن بهار در دسترس ما قرار میگیرد و به عنوان غذا و دارو مصرف میشود.
سیرموک یا سیر وحشی به کواری کؤمۆران یا جیکه (نام علمی: Allium canadense) گیاهی است چندساله از راسته مارچوبهسانان و خانواده نرگسیان و سرده سیر که از طریق بذر و پیاز تکثیر مییابد. ریشهها به قسمت پیاز متصلند و تار مانند و رشتهای بوده، به پیاز قهوهای رنگ متصل میشوند.