طرز تهیه والک پلو غذای مشترک کرمانشاهی و تهرانی را یاد بگیرید
والک پلو یکی از غذا‌های محلی استان تهران و استان کرمانشاه است که با نوعی سبزی فصلی به نام والک طبخ می‌شود. در این مطلب طرز تهیه والک پلو خوشمزه را بخوانید.
طرز تهیه گلاب در خانه با زودپز!
گلاب یکی از عرقیجات پُرطرفدار در ایران است. در این مطلب طرز تهیه گلاب خانگی با زودپز را بخوانید و از این پس در غذا‌ها و شیرینی‌هایتان از گلاب خانگی استفاده کنید.
طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی مجلسی در ۴ مرحله ساده
سیب‌ پلو کرمانشاهی یکی از انواع پلو به اصطلاح قاطی و مخلوط است که هم با گوشت چرخ‌کرده و هم با مرغ پخته می‌شود و گاهی هم به همراه تن ماهی سرو می‌شود.
طرز تهیه آغوز کوکو؛ کوکوی و خوشمزه و اصالتا شمالی با گردو و رب انار
آغوز کوکو یک کوکوی خوشمزه با گردو و رب انار است. این رسپی کوکوی ساده اصالتا شمالی است و در شهرهای مختلف استان‌های گیلان و مازندران با دستورات متفاوتی تهیه می‌شود.
پاکوره میان وعده خوشمزه خوزستانی را به جای چیپس و پفک بخورید!
همیشه که نباید سینی فینگرفود را با سوسیس یا کالباس‌های مضر پُر کنید. این بار برای سینی فینگرفود پاکوره درست کنید که هم سالم است و هم خوشمزه!
چلو گوشت هویج؛ غذایی که تبریزی‌ها برای محرم می‌پزند
چلو گوشت هویج، یکی از غذاهای محلی تبریز است که معمولا در ایام عزاداری مخصوصا عاشورا و تاسوعا، به عنوان غذای نذری محرم پخته می‌شود. مواد اصلی این چلو مجلسی گوشت گوساله مرغوب یا ماهیچه گوسفند، برنج، پیاز، هویج، سیر و ادویه‌های دلخواه هستند.  
ویدئو | طرز پخت کباب ته تالی؛ غذای سنتی و محبوب اراکی
در این ویدئو یک آشپز باتجربه و خوش‌ذوق را می‌بینید که با مواد اولیه شامل: ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده، ۳ عدد پیاز رنده شده و خردشده، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز، کره محلی، ۲ عدد سیب زمینی و گوجه و فلفل این کباب محلی را درست می‌کند. کباب ته تالی یا تتالی یکی از غذا‌های محلی بسیار خوشمزه اراک است که شباهت زیادی به همان کباب تابه‌ای دارد. در گویش محلی اراکی به تابه، تال گفته می‌شود.
طرز تهیه تاک پلو درجه یک شاهرودی با مرغ
تاک پلو یا پلو برگ مو، یکی از پلوهای مخلوط با طعم ترش جذاب و بسیار خوشمزه است. معمولا تاک پلو به سه روش؛ تاک پلو ساده با لپه، تاک پلو با مرغ و تاک پلو با گوشت درست می‌شود.
طرز تهیه «شامی پوک» گیلانی در ۴ مرحله
«شامی پوک» یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای استان گیلان برای ناهار، شام و افطار نونی و مراسم مختلف مثل نذری محرم است. گیلانی‌ها این شامی خوشمزه را با نان لواش یا بربری و پنیر سیامزگی که پنیر سنتی این منطقه است، میل می‌کنند.
طرز تهیه دونات سبزیجات | یک میان وعده رژیمی مناسب
این دونات به دونات اسفناج یا دونات رژیمی هم معروف است. بنابراین می توان از هر سبزی که دوست دارید، مثل جعفری، ریحان و گشنیز هم در دستور پخت دونات سبزیجات استفاده کنید.
قبلی۴بعدی