نان باگت، کروسان و شکلات از همان گذشتههای دور، صبحانه سنتی مردم فرانسه بوده است.
حلوای آلبالو با طعم و رنگ جذاب خود، یک دسر عالی برای پذیرایی در مهمانیها و دورهمیهاست. با رعایت نکات و مراحل تهیه، میتوانید این دسر خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
کیک ساده با مواد اولیه ساده، پایه کیکپزی در همه جهان است. به همین دلیل همه باید رز پخت کیک ساده را بلد باشند.علاوه بر این، اینروزها اکثر ما ترجیح میدهیم یک کیک ساده خانگی بخوریم تا یک کیک پر خامه و چرب قنادی را!
نان مایورکا یا نان حلزونی اسپانیایی یکی از نانهای پرطرفدار بین المللی است که برای وعده صبحانه یا عصرانه سرو میشود.
اگر طرز تهیه کیک شیر بدون فر و با طعم وانیل را بلد باشید در هر شرایطی میتوانید این شیرینی خوشمزه را درست کرده و با انواع و اقسام مواد اولیه تزیین کنید.
یکی از رازهای خوشمزه شدن ترشی انبه افزودن ادویه ترشی انبه است، این ادویه شامل فلفل سیاه، هل سبز، زیره سبز، دارچین و گل هچک (گلرنگ) است که با نسبتهای مختلف با هم ترکیب میشوند.
رولت توت فرنگی یکی از شیرینیهای جذاب و خوشمزه با توت فرنگی است که میتوانید در فصلهای مختلف سال با توت فرنگی تازه یا مارمالاد توت فرنگی درست کنید. این رولت لذیذ قنادی، یک گزینه عالی برای مهمانیها و دورهمیها به عنوان دسر است.
ترشی سالاد فصل یا ترشی مشهدی یک چاشنی سالم و خوشمزه و عالی برای انواع غذاهای ایرانی است و میتواند به بهبود طعم و مزه غذاها کمک کند.
ترشی آلو جنگلی یکی از خوش عطرترین انواع ترشی تابستانی است که مزه آن با تمام ترشیهایی که تا به حال خوردهاید متفاوت است. برای تهیه آن با ما همراه باشید.
فراپه طالبی یکی از انواع نوشیدنیهای خوشمزه و خنک برای تابستان و روزهای گرم سال است که شاید در منوی کافی شاپها هم آن را دیده باشید.