راستان| میدانیم که کیک اسفنجی پایه بسیاری از کیکهای خوشمزه دیگری است که میتوانیم بپزیم. این دستور کیک ساده به خوبی میتواند با تزیینی درست و به جا، تبدیل به یک کیک خوشطعمتر و خوشقیافهتر شود. همه کیکهایی که از شیرینی فروشی میخریم، پایه کیک اسفنجی دارند.
پفدار بودن این کیک، نرمی و سادگی دلیل استفاده از آن به عنوان پایه همه کیکهای خوشمزه است. با آشپزی راستان همراه باشید تا طرز تهیه کیک اسفنجی ساده را به روش مامان به شما آموزش دهیم.
+ بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک ساده خانگی
زمان آمادهسازی:
۱۵ دقیقه
زمان پخت:
۳۰ دقیقه
زمان کل:
۴۵ دقیقه
نتیجه:
یک کیک گرد با ابعاد متوسط
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالبی حدودا به ابعاد ۲۲*۳۳ سانتیمتر را چرب و آردپاشی کنید.
تخممرغها را حدود ۳ دقیقه در یک میکسر مجهز به همزن با سرعت بالا بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ شود.
شکر را کم کم اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. آرد، بکینگ پودر و نمک را با دست داخل خمیر بریزید.
شیر را در یک کاسه مناسب در مایکروویو داغ کنید تا زمانی که شروع به حباب زدن کند، حدود ۱ دقیقه. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. وانیل را هم بزنید.
مخلوط شیر داغ را داخل خمیر بریزید؛ با سرعت کم هم بزنید تا خوب ترکیب و یکدست شود.
حالا مخلوط را داخل قالب آماده شده بریزید.
این کیک را ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز آن فرو میکنید، تمیز بیرون بیاید.
کیک شما حاضر است!
آن را بیرون بیاورید و بگذارید سرد شود. میتوانید آن را از نیمه برش بزنید تا دو دایره داشته باشید و وسطش خامه همزده بمالید. همچنین میتوانید بدون برش فقط روی آن را خامهکِشی کرده و رویش را با توتهای تابستانی تزیین کرده و میل نمایید.
نوش جان!
جواد خیابانی: بازیکنان تیم ملی می گویند سختی راه را...
باید بازیگران خوبی باشند، اما قرار نیست مقابل دوربینهای...
خیلی! از خانواده ام شرمنده هستم! نمیدانم چه بگویم!...
پشت صحنه سکانسی از سریال باغ مظفر ساخته مهران مدیری...