طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی در ۵ مرحله؛ زمستان هم گوجه تازه دارید!
گوجه فرنگی را به‌هیچ‌وجه نمی‌توان از آشپزی حذف کرد. خیلی از غذا‌های خوشمزه و مفید با این سبزیِ خوش‌رنگِ دوست‌داشتنی است که حاضر می‌شوند. به جز رب گوجه‌فرنگی، می‌توان کنسرو گوجه‌فرنگی تازه هم درست کرد.
موسیر یک سوپر غذای شگفت انگیز برای کودکان
موسیر، گیاهی بومی خاورمیانه و به ویژه ایران است که به دلیل خواص تغذیه ای و سلامتی اش شهرت دارد.
طرز تهیه اسموتی پروتئینی شکلاتی؛ وعده سالمی که ساعت‌ها سرپا نگه‌تان می‌دارد
اسموتی پروتئینی شکلاتی یک نوشیدنی خوشمزه و مغذی است که می‌تواند به عنوان یک وعده کامل یا میان‌وعده سالم مصرف شود. این اسموتی حاوی پروتئین بالا، فیبر، و ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفی است که می‌تواند به تقویت انرژی و حفظ سلامتی کمک کند.
طرز تهیه فرنی تبریزی؛ دسر لطیف و خوش‌عطر تبریزی‌ها را یاد بگیرید
یکی از خوشمزه‌ترین دستور پخت‌های فرنی مربوط به تبریز است. بیایید ببینیم تبریزی‌ها به چه روشی فرنی می‌پزند.
طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ و خوشمزه به روش خانگی
ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در فصل تابستان تهیه می شود. امروز قصد داریم طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه ۱۰ غذای خانگی ساده و نسبتا ارزان برای سگ؛ غذای خانگی سگ باید شامل چه موادی باشد؟
اولین قدم در مسیر یادگیری طرز تهیه غذای خانگی سگ، آشنایی با مواد مغذی مورد نیاز سگ‌ها است. غذای خانگی برای سگ باید شامل تعادل مناسبی از پروتئین، کربوهیدرات، چربی، ویتامین‌ها و مواد معدنی باشد.
گیلاس‌ها رسیدند؛ طرز تهیه و چند ترفند ساده برای درست کردن خوشمزه‌ترین ترشی گیلاس
ترشی گیلاس با طعم ملس و دلچسب خود، انتخابی عالی برای همراهی با غذا‌های مختلف است. در این مطلب، با روش تهیه ترشی گیلاس خانگی و فوت‌وفن‌های آن آشنا می‌شوید.
کله پاچه در رتبه نخست فهرست بهترین غذاهای دل و روده‌ای جهان
طبق آخرین رتبه‌بندی منتشرشده توسط سایت TasteAtlas، کله پاچه با امتیاز ۴/۶ از ۵ در صدر فهرست بهترین غذاهای تهیه‌شده از دل و روده (اندام‌های داخلی) در جهان قرار گرفت.
شنگ؛ پرطرفدارترین سبزی کوهی در میان لُرها و کُرد‌ها که ۴ ماه برای خوردنش فرصت دارید!
شنگ در سراسر ایران با نام‌های مختلفی شناخته می‌شود که گستردگی و اهمیت فرهنگی آن را نشان می‌دهد. در شیراز و اصفهان، این گیاه به نام لاله شنگ معروف است که ترکیبی از کلمات «لاله» و «شنگ» است و به زیبایی گل آن اشاره دارد. در خراسان، آن را ریشه بز خالدار می‌نامند، که به ظاهر پرپشت و ریش‌مانند بذرهایش اشاره دارد. در لرستان، به سادگی شنگ نامیده می‌شود.
«سِمسِیل»؛ هدیه بهار به زمین‌های خشک و شور جنوب ایران که خوشمزه‌ترین املت و دمپختک جنوبی با آن درست می‌شود
گیاه سمسیل یا سیاه شور مصری با توان بالای تحمل به شوری، می‌تواند در پروژه‌های اصلاح خاک، مقابله با بیابان‌زایی و زیست‌بوم‌سازی مناطق خشک کاربرد گسترده‌ای داشته باشد. این گیاه همچنین منبع غذایی برای برخی پرندگان بومی به‌شمار می‌رود. سِمسِیل یکی از آن گیاهانی است که اگرچه در ظاهر ساده و بومی است، اما ترکیبی از طبیعت، مزه، دارو و سنت را در خود دارد
قبلی۲بعدی