کله پاچه در رتبه نخست فهرست بهترین غذاهای دل و روده‌ای جهان
طبق آخرین رتبه‌بندی منتشرشده توسط سایت TasteAtlas، کله پاچه با امتیاز ۴/۶ از ۵ در صدر فهرست بهترین غذاهای تهیه‌شده از دل و روده (اندام‌های داخلی) در جهان قرار گرفت.
شنگ؛ پرطرفدارترین سبزی کوهی در میان لُرها و کُرد‌ها که ۴ ماه برای خوردنش فرصت دارید!
شنگ در سراسر ایران با نام‌های مختلفی شناخته می‌شود که گستردگی و اهمیت فرهنگی آن را نشان می‌دهد. در شیراز و اصفهان، این گیاه به نام لاله شنگ معروف است که ترکیبی از کلمات «لاله» و «شنگ» است و به زیبایی گل آن اشاره دارد. در خراسان، آن را ریشه بز خالدار می‌نامند، که به ظاهر پرپشت و ریش‌مانند بذرهایش اشاره دارد. در لرستان، به سادگی شنگ نامیده می‌شود.
«سِمسِیل»؛ هدیه بهار به زمین‌های خشک و شور جنوب ایران که خوشمزه‌ترین املت و دمپختک جنوبی با آن درست می‌شود
گیاه سمسیل یا سیاه شور مصری با توان بالای تحمل به شوری، می‌تواند در پروژه‌های اصلاح خاک، مقابله با بیابان‌زایی و زیست‌بوم‌سازی مناطق خشک کاربرد گسترده‌ای داشته باشد. این گیاه همچنین منبع غذایی برای برخی پرندگان بومی به‌شمار می‌رود. سِمسِیل یکی از آن گیاهانی است که اگرچه در ظاهر ساده و بومی است، اما ترکیبی از طبیعت، مزه، دارو و سنت را در خود دارد
در روز سیزده بدر چی بخوریم؟ معرفی غذاهای و خوراکی‌های روز طبیعت
. اگر این سوال برایتان پیش آمده که برای سیزده بدر چی بخوریم، در این مقاله همراه ما باشید تا با مهم‌ترین خوراکی‌ های ۱۳ به در آشنا شوید.
از خورش بامیه تا میرزاقاسمی؛ بهترین سحری برای ماه رمضان چیست؟
از آن‌جاکه روزه داران در ماه رمضان تنها ۲ وعده غذایی در روز میل می‌کنند؛ باید از یک رژیم غذایی سالم و مقوی پیروی کنند. بیایید ببینیم بهترین وعده‌ها برای خوردن در سحر‌های ماه رمضان چیست؟
نقش رنگ در علاقه به خوراکی‌ها؛ وقتی چشم طعم را می‌چشد
تولیدکنندگان مواد غذایی در اواخر قرن نوزدهم می‌دانستند که باید جذابیت بصری را اصلاح کنند و این بخشی از بازاریابی بود.
۲ خورشت ایرانی در میان بدمزه‌ترین غذاهای جهان!
وبسایت TasteAtlas که پیشرو مطالعات در مورد غذاهای کشورهای مختلف است، در جدیدترین رتبه بندی خود، فهرست صد غذا با بدترین امتیاز در جهان را منتشر کرده است.
روش پخت مرغ پرتقالی مجلسی
در این روزهای زرد و نارنجی پاییزی، پرتقال در دسترس ترین میوه ای است که به دلیل داشتن ویتامین ث در بیشترین خانه ها مصرف می شود. به همین دلیل در این مقاله می خواهیم یک غذای گیلانی به شما آموزش دهیم که با آب پرتقال پخته می شود که قطعا با خوردن این غذا طعم متفاوت و خوشمزه ای را تجربه خواهید کرد.
آشنایی با سبزی دلال، چاشنی جادویی غذا‌های گیلانی و مازندرانی
سبزی شمالی دلال، ترکیبی محبوب و بی‌نظیر از چند نوع گیاه بسیار معطر و خوش‌طعم است و در اصل به استان‌های گیلان و مازندران تعلق دارد. همین ابتدا این سوال پیش می‌آید که ترکیبات شگفت‌انگیز سبزی دلال چیستکه این همه محبوبیت پیدا کرده است.
طرز تهیه خورش گوجه فرنگی شمالی؛ خوشمزه، سالم و ساده
خورش گوجه فرنگی شمالی یک غذای ساده، اما خوشمزه است که اگر یک بار امتحانش کنید، قطعاً در برنامه غذایی‌تان قرار خواهد گرفت. پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه خورش گوجه فرنگی شمالی را بخوانید و این غذای خوش‌طعم را همین الان درست کنید!
۱بعدی