اگر میخواهید برای خانواده خود و یا برای خودتان و چند مهمان کوفته تبریزی درست کنید، طرز تهیه کوفته تبریزی برای ۸ نفر (حدودی) را در این مطلب یاد بگیرید.
چگونه گرفتن بوی زهم مرغ و خوشمزه درست کردن آن، یکی از سوألاتی است که هر آشپز حداقل یک بار به آن فکر کرده است. در این مطلب گرفتن بوی زهم مرغ را بخوانید تا از این پس همه عاشق دست پختتان شوند.
سماق پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که اصالت اردبیلی دارد و با گوشت قلقلی یا کباب تابهای طبخ میشود. این غذا به قدری خوشمزه است که اگر یک بار امتحانش کنید، قطعاً در برنامه غذاییتان یک جای خالی برایش در نظر خواهید گرفت. در این مطلب طرز تهیه سماق پلو را بخوانید.
برای گرفتن تلخی لیمو عمانی، لیمو عمانی را بشویید و با چنگال سوراخ کنید و در آب ولرم برای مدت نسبتا کوتاهی بخیسانید و سپس داخل خورشت بریزید. در این روش شما باید از لیمو عمانی بیشتری استفاده نمایید، زیرا ممکن است با خیساندن لیمو عمانی طعم ترش آن نیز کاهش یابد.
با درست کردن این دسرِ خوشمزه و اصیل، نصف جهان را به منزلتان بیاورید! در ادامه طرز تهیه خورش ماست اصفهان را بخوانید.
از آنجاکه این روزها تبلیغات زیادی برای مکملهای حاوی کلروفیل و قطره مایع کلروفیل میشود و این قطرهها و مکملها قیمت نسبتاً بالایی دارند، در این مطلب طرز تهیه کلروفیل خانگی را به شما آموزش دادیم تا به سادگی در منزل برای خودتان مکمل کلروفیل درست کنید.
مرغ سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و پُرطرفدار است که برخلاف ظاهر مجلسیاش، دستور پخت آسانی دارد. روش درست کردن مرغ سوخاری در خانه را بخوانید و از این پس با درست کردن این غذا مهمانهایتان را شیفته هنر و دست پختتان کنید.
تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه و لاکچری ایتالیایی است که با کمترین مواد اولیه میتوانید به آسانی آن را در منزل تهیه کنید و با یک ظرف تیرامیسوی خوشمزه از مهمانهایتان پذیرایی کنید. در این مطلب طرز تهیه تیرامیسو را بخوانید.
یکی از نوستالژیکترین و خوشمزهترین نذریهای ماه محرم آبگوشت است. علاوه بر خوشمزگی، چون تهیه این غذا نسبتا آسان است و میتوان در حجم زیادی درست کرد؛ اغلب در نذریهای ایام سوگواری طبخ و توزیع میشود.
خورش قیمه یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که پخت آن قدمت طولانی دارد.