طرز تهیه مشته بادمجان شیرازی مرحله به مرحله به روش اصلی + نکات و فوت و فن‌ها

مشته بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای شیرازی است که درست کردن آن بسیار ساده است و می‌توانید به عنوان یک غذای نونی یا برنجی برای لیست ناهار یا منوی شام آن را تهیه کنید.

طرز تهیه مرغ آلبالویی؛ خوشمزه‌ترین مرغی که تا به حال خورده‌اید! + نکات و فوت و فن‌ها

می‌توانید این غذا را با مرغ ریش ریش، آلبالو خشک و همچنین در فر نیز آماده کنید. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ و خوشمزه به روش خانگی

ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در فصل تابستان تهیه می شود. امروز قصد داریم طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه ۱۰ غذای خانگی ساده و نسبتا ارزان برای سگ؛ غذای خانگی سگ باید شامل چه موادی باشد؟

اولین قدم در مسیر یادگیری طرز تهیه غذای خانگی سگ، آشنایی با مواد مغذی مورد نیاز سگ‌ها است. غذای خانگی برای سگ باید شامل تعادل مناسبی از پروتئین، کربوهیدرات، چربی، ویتامین‌ها و مواد معدنی باشد.

طرز تهیه بستنی خوشمزه مگنوم انبه و نارگیل در خانه + نکات مهم

بستنی مگنوم انبه و نارگیل نوعی بستنی میوه‌ای بسیار خوشمزه با روکش شکلات و نارگیل است که طعم متفاوتی دارد.

طرز تهیه خورشت نعنا شمالی + رازهای جا افتادن و نکات طلایی

خورشت نعنا شمالی یکی از خورشت‌های سنتی و قدیمی است که با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی آماده می‌شود.

طرز تهیه خورشت گیلاخه، غذای اصیل کردستان که هوش از سرتان می‌برد + ۴ نکته کلیدی

 گیلاخه به معنای «غذای خوشمزه» است و این نام به خوبی نشان دهنده طعم بی نظیر آن است. در بسیاری از مناطق کردستان، این خورش به عنوان نمادی از مهمان نوازی و محبت به مهمانان در نظر گرفته می شود.

شاهی پنیر؛ یک غذای خوشمزه هندی و محبوب برای گیاهخواران

شاهی پنیر غذای خوشمزه هندی است که از تکه‌های پنیر در سس غلیظی از گوجه فرنگی، ادویه و خامه تهیه می‌شود. این غذا یکی از غذاهای محبوب در بین گیاهخواران نیز هست.

دستور پخت و طرز تهیه ۵ غذایی که زیر یک ساعت حاضر می‌شود؛ غذای سریع برای مهمان ناخوانده چه بپزیم؟

معمولاً برای همه شما پیش آمده که مهمان سرزده داشته باشید و ندانید چه چیزی برای شام یا نهار درست کنید که خوشمزه و مجلسی باشد و در سریع‌ترین زمان ممکن حاضر شود. در این مطلب غذای سریع برای مهمان چه بپزید؟ ۵ نوع غذایی که زیر یک ساعت و نیم حاضر می‌شود! را بخوانید تا دیگر نگران پخت غذا برای مهمان سرزده نباشید.

گیلاس‌ها رسیدند؛ طرز تهیه و چند ترفند ساده برای درست کردن خوشمزه‌ترین ترشی گیلاس

ترشی گیلاس با طعم ملس و دلچسب خود، انتخابی عالی برای همراهی با غذا‌های مختلف است. در این مطلب، با روش تهیه ترشی گیلاس خانگی و فوت‌وفن‌های آن آشنا می‌شوید.

طرز تهیه خورشت غوره مسما؛‌ یک غذای گیلانی خوشمزه

الان که فصل غوره است و به راحتی می توانید آن را تهیه کنید پیشنهاد می کنیم حتما خورشت غوره مسمای گیلانی را درست کنید و از طعم ترش و ملس آن لذت ببرید.

طرز تهیه عدس‌پلو خوشمزه و مجلسی به روش نذری + نکات کلیدی و فوت و فن‌ها

عدس پلو نذری یکی از گزینه‌های خوب برای مواقعی است که شما می‌خواهید برای ۱۰۰ نفر یا حتی ۲۰۰ نفر نذری آماده کنید.

ویدئو | طرز تهیه حلوای سه آرد خوشمزه و مجلسی

در این آموزش تهیه حلوای سه آرد مجلسی، با روشی ساده و مرحله‌به‌مرحله همراه شوید.

طرز تهیه سالاد ماکارونی؛ یک پیش غذای خوشمزه، ساده و فوری

سالاد ماکارونی یکی از سالادهای محبوب ما ایرانی هاست که در کوتاه ترین زمان درست می شود. اگر این روزها خیلی حوصله وقت صرف کردن برای غذا در آشپزخانه ندارید حتما این سالاد خوشمزه و آسان را تهیه و نوش جان کنید.

ویدئو | تنها با این ۵ قلم مواد ساده بستنی خانگی درست کنید + طرز تهیه تصویری

تنها با ۵ قلم مواد می‌توان این بستنی خوشمزه را درست کرد.

خار پیرزن؛ گیاهی جادویی که خارمریم نیست و با آن ترشی بسیار خوشمزه‌ای درست می‌شود و کاشت آن پولساز است

راز بقا: خارپنبه (Onopordon leptolepis) یکی از گونه‌های گیاهی خانواده کاسنیان است که در مناطق خشک و نیمه‌خشک ایران به‌ویژه در استان‌های فارس، یزد، کرمان و برخی نواحی مرکزی کشور می‌روید. این گیاه خار پیرزن، گل گوهری یا گنج گوهر نیز نامیده می‌شود و معمولا با خار مریم اشتباه گرفته می‌شود.