«سِمسِیل»؛ هدیه بهار به زمین‌های خشک و شور جنوب ایران که خوشمزه‌ترین املت و دمپختک جنوبی با آن درست می‌شود

گیاه سمسیل یا سیاه شور مصری با توان بالای تحمل به شوری، می‌تواند در پروژه‌های اصلاح خاک، مقابله با بیابان‌زایی و زیست‌بوم‌سازی مناطق خشک کاربرد گسترده‌ای داشته باشد. این گیاه همچنین منبع غذایی برای برخی پرندگان بومی به‌شمار می‌رود. سِمسِیل یکی از آن گیاهانی است که اگرچه در ظاهر ساده و بومی است، اما ترکیبی از طبیعت، مزه، دارو و سنت را در خود دارد

طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی و خوشمزه + فوت و فن‌های مربای شفاف، خوشرنگ و بدون شکرک

برای تهیه مربای توت فرنگی سعی کنید توت فرنگی‌های ریز و سالم را انتخاب کنید و حد الامکان از توت فرنگی گلخانه‌ای استفاده نکنید.

تره تیزک؛ شاه سبزی‌های بهار که کسی از بدی‌هایش به شما چیزی نمی‌گوید | به این دلایل شاهی مصرف نکنید!

تره تیزک یا شاهی گیاهی یک ساله به ارتفاع ۲۰ تا ۳۰ سانتی متر است که در نواحی مختلف ایران پرورش می‌یابد. این گیاه که دارای نشاسته و روغن است با فرا رسیدن بهار در دسترس ما قرار می‌گیرد و به عنوان غذا و دارو مصرف می‌شود.

سیرموک؛ سیرموک چیست؟ در کجا‌ها یافت می‌شود؟ و چه غذاهایی می‌شود با آن پخت؟

سیرموک یا سیر وحشی به کواری کؤمۆران یا جیکه (نام علمی: Allium canadense) گیاهی است چندساله از راسته مارچوبه‌سانان و خانواده نرگسیان و سرده سیر که از طریق بذر و پیاز تکثیر می‌یابد. ریشه‌ها به قسمت پیاز متصلند و تار مانند و رشته‌ای بوده، به پیاز قهوه‌ای رنگ متصل می‌شوند.

خرفه؛ سبزی مظلومی که علف هرز نیست! + دستور پخت چند غذا محلی خوشمزه با خرفه

خرفه یک سبزی سبز و برگدار است که می‌توان آن را به صورت خام یا پخته مصرف کرد.

جاشیر؛ شاه گیاه کوه‌های زاگرس که به خاطرش آدم کشته شده است + دستور پخت چند غذای محلی با جاشیر

گیاه جاشیر، گنجینه‌ای ارزشمند از دل طبیعت ایران است که علاوه بر خواص دارویی متعدد، نقش مهمی در تنوع غذایی مناطق کوهستانی ایفا می‌کند. شناخت و بهره‌گیری صحیح از این گیاه می‌تواند گامی موثر در حفظ طب سنتی و ارتقاء سلامت جامعه باشد.

طرز تهیه کیک خاص و خوشمزه گوجه‌ سبز + نکات مهم و فوت‌وفن‌ها

طعم ترش گوجه‌ سبز در کنار شیرینی کیک ترکیبی بسیار هیجان انگیز و منحصر به فرد دارد که شما را شگفت زده می‌کند. 

بهترین گوجه‌سبز ایران مال کدام شهر است؟ طرز تهیه خورش جادویی گوجه سبز را یاد بگیرید!

گوجه‌سبز یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های بهاری ایران است. در این مقاله با بهترین گوجه‌سبز ایران، خواص دارویی آن و طرز تهیه خورش گوجه‌سبز آشنا شوید. با خواص گوجه‌سبز، بهترین مناطق تولید این میوه در ایران، و طرز تهیه خورش گوجه‌سبز آشنا شوید. یک راهنمای کامل برای طرفداران طعم ترش و طبیعی!

از کلوس تا دمبل؛ گران‌ترین سبزی‌های بهاری در ایران و خوشمزه‌ترین غذا‌هایی که با آنها می‌توان پخت

دنبلان کوهی و کرفس کوهی تنها نمونه‌هایی از گنجینه‌های خوراکی طبیعت ایران هستن که علاوه بر ارزش غذایی، ارزش اقتصادی هم دارن. استفاده از این سبزی‌ها در غذا‌های سنتی و مدرن، تجربه‌ای خاص از طعم و عطر طبیعت رو به سفره میاره.

دستور پخت محبوب‌ترین غذای جنوب؛ با سبزی‌های تازه بهاری به شیوه بندری‌ها قلیه ماهی درست کنید

یکی از بهترین و معروفترین غذا‌های جنوبی، قلیه ماهی است. این غذا را مردم بندرعباس به یک شیوه اصیل و خوشمزه درست می‌کنند.

فصل بهار و غذا با گیاه توله؛ طرز تهیه حمیس توله که غذای محلی و خوشمزه خوزستان است

این غذای گیاهی فوق‌العاده ساده است و از نظر شکل و ظاهر شباهت زیادی به قورمه سبزی دارد. برخی این غذا را با نان سرو می‌کنند و برخی ترجیح می‌دهند تا خورشت توله را با برنج بخورند.

طرز تهیه قرابیه پسته، شیرینی خوشمزه و مجبوب تبریز + نکات طلایی و فوت و فون‌ها

«عطر پسته و کره در کوچه‌های تبریز می‌پیچد و شما را به سمت قرابیه پسته، شیرینی اصیل و دلربا، می‌کشاند. طعمی بهشتی و ماندگاری بالا، این شیرینی را به تجربه‌ای لذت‌بخش تبدیل کرده است. با ما همراه باشید تا در این مقاله، طرز تهیه قرابیه پسته ای تبریزی و نکات کلیدی برای پخت بی‌نقص آن را بیاموزید.

از «کیمچی» تا «گم چه بوگم»؛ یانگوم این ۵ غذا را به خانم‌های ایرانی پیشنهاد می‌کند!

پیش از آنکه سریال «جواهری در قصر» این قدر مشهور شود، مردم غذای کره‌ای را در یک کلمه خلاصه می‌کردند؛ کیمچی.

در روز سیزده بدر چی بخوریم؟ معرفی غذاهای و خوراکی‌های روز طبیعت

. اگر این سوال برایتان پیش آمده که برای سیزده بدر چی بخوریم، در این مقاله همراه ما باشید تا با مهم‌ترین خوراکی‌ های ۱۳ به در آشنا شوید.

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی و خوشمزه مناسب برای دورهمی‌های عید

مرصع پلو یکی از لذیذ ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که جزو غذاهای مجلسی و پرطرفدار به حساب می آید و خیلی ها آن را به اسم جواهر پلو می شناسند.

۲۰ غذای برگزیده؛ غذا‌های روز اول عید نوروز در شهر‌های مختلف ایران

نوروز، جشن باستانی ایرانیان، فرصتی برای گردهمایی خانواده‌ها و تجربه طعم‌های متنوع و اصیل است. هر منطقه از ایران با توجه به فرهنگ و سنت‌های خود، غذا‌های ویژه‌ای را برای جشن نوروز تهیه می‌کند که نشان‌دهنده غنای فرهنگی و تنوع اقلیمی کشور است.