خرفه یک سبزی سبز و برگدار است که میتوان آن را به صورت خام یا پخته مصرف کرد.
گیاه جاشیر، گنجینهای ارزشمند از دل طبیعت ایران است که علاوه بر خواص دارویی متعدد، نقش مهمی در تنوع غذایی مناطق کوهستانی ایفا میکند. شناخت و بهرهگیری صحیح از این گیاه میتواند گامی موثر در حفظ طب سنتی و ارتقاء سلامت جامعه باشد.
طعم ترش گوجه سبز در کنار شیرینی کیک ترکیبی بسیار هیجان انگیز و منحصر به فرد دارد که شما را شگفت زده میکند.
گوجهسبز یکی از خوشمزهترین میوههای بهاری ایران است. در این مقاله با بهترین گوجهسبز ایران، خواص دارویی آن و طرز تهیه خورش گوجهسبز آشنا شوید. با خواص گوجهسبز، بهترین مناطق تولید این میوه در ایران، و طرز تهیه خورش گوجهسبز آشنا شوید. یک راهنمای کامل برای طرفداران طعم ترش و طبیعی!
دنبلان کوهی و کرفس کوهی تنها نمونههایی از گنجینههای خوراکی طبیعت ایران هستن که علاوه بر ارزش غذایی، ارزش اقتصادی هم دارن. استفاده از این سبزیها در غذاهای سنتی و مدرن، تجربهای خاص از طعم و عطر طبیعت رو به سفره میاره.
یکی از بهترین و معروفترین غذاهای جنوبی، قلیه ماهی است. این غذا را مردم بندرعباس به یک شیوه اصیل و خوشمزه درست میکنند.
این غذای گیاهی فوقالعاده ساده است و از نظر شکل و ظاهر شباهت زیادی به قورمه سبزی دارد. برخی این غذا را با نان سرو میکنند و برخی ترجیح میدهند تا خورشت توله را با برنج بخورند.
«عطر پسته و کره در کوچههای تبریز میپیچد و شما را به سمت قرابیه پسته، شیرینی اصیل و دلربا، میکشاند. طعمی بهشتی و ماندگاری بالا، این شیرینی را به تجربهای لذتبخش تبدیل کرده است. با ما همراه باشید تا در این مقاله، طرز تهیه قرابیه پسته ای تبریزی و نکات کلیدی برای پخت بینقص آن را بیاموزید.
پیش از آنکه سریال «جواهری در قصر» این قدر مشهور شود، مردم غذای کرهای را در یک کلمه خلاصه میکردند؛ کیمچی.
. اگر این سوال برایتان پیش آمده که برای سیزده بدر چی بخوریم، در این مقاله همراه ما باشید تا با مهمترین خوراکی های ۱۳ به در آشنا شوید.
مرصع پلو یکی از لذیذ ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که جزو غذاهای مجلسی و پرطرفدار به حساب می آید و خیلی ها آن را به اسم جواهر پلو می شناسند.
نوروز، جشن باستانی ایرانیان، فرصتی برای گردهمایی خانوادهها و تجربه طعمهای متنوع و اصیل است. هر منطقه از ایران با توجه به فرهنگ و سنتهای خود، غذاهای ویژهای را برای جشن نوروز تهیه میکند که نشاندهنده غنای فرهنگی و تنوع اقلیمی کشور است.
شیرینی انگشتی ایتالیایی نوعی شیرینی آردی است که میان آن با مارمالاد پر میشود و بسیار خوشمزه و مجلسی است.
شیرینی ملکه بادام به خاطر رویه عسل و بادام خود، نه تنها مقوی بلکه بسیار خوشمزه است و گزینهای عالی برای پذیرایی از مهمانان شما محسوب میشود. در این مطلب طرز تهیه شیرینی ملکه بادام آموزش داده شده است.
برای تهیه شیرینی توت خانگی مخصوص عید، بادامها را بخیسانید. پوست بگیرید و روی پارچه پهن کنید تا چند ساعت بمانند و خشک شوند. سپس بادامها را آسیاب کنید. پودر بادام را الک کنید و با پودر قند و گلاب مخلوط کنید.
تازه از سر کار برگشتهاید و وقت برای بار گذاشتن مرغ و مسما ندارید. از بس کشوی فریزر را به امید یک جرقه در ذهنتان، باز و بسته کردهاید که خودتان هم نگران فریزر بینوا شدهاید، اما باز هم عقلتان به یک غذای فوری فوری قد نمیدهد. بلیط منوی رنگارنگ تخم مرغ را هم که قبلا سوزاندهاید و دیگر گزینهای روی میز ندارید!