
راستان | گوشت مرغ یکی از انواع گوشت هایی است که زیاد استفاده می شود. مرغ را می توان در پخت غذاهای گوناگونی به کار برد. ولی چیزی که می تواند مزه بی نظیری به این غذاها بدهد، ادویه ویژه مرغ است.
- پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق سوپخوری
- پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق سوپخوری
- تخم گشنیز ۵ قاشق سوپخوری
- هل سبز ۳ عدد (اگر هل درشت و دانه دار است ۲ عدد کافی است )
- زیره سبز آسیاب شده ۲ قاشق سوپخوری
- زردچوبه ۲٫۵ قاشق سوپخوری
- نمک دریا ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک آشپزخانه ۱ قاشق سوپخوری
- پودر پیاز ۱٫۵ قاشق سوپخوری
- پودر سیر ۱ قاشق سوپخوری
- دارچین ۱٫۵ قاشق سوپخوری
- زنجبیل ۱ قاشق سوپخوری
ظرفی را با حرارت ملایم گرم کنید. دانه گشنیز را داخل ظرف بریزید و ۱ دقیقه تفت دهید. حرارت باید ملایم باشد و هر ۱۰ ثانیه ادویه هم بخورد تا نسوزد. آنگاه دانه هل را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید. گشنیز و هل را آسیاب کنید.
دوباره تابه را گرم کنید و حرارت را ملایم کنید. پودر گشنیز و هل آسیاب شده را داخل تابه بریزید. دیگر ادویه ها را هم بیفزایید و در تابه روی حرارت ملایم مخلوط کنید. تابه را خاموش کنید احتیاجی نیست ادویه ها تفت بخورد.
فقط در حد مخلوط کردن آنها با هم روی حرارت ملایم گرما ببینند کافی است. ادویه آماده است. باید آن را در ظرف دربسته محکم نگهداری کنید.
چنانچه دوست دارید ادویه کاملا پودر باشد می توانید در این مرحله هم چند پالس کوتاه آن را آسیاب کنید.
منبع: فرتاک نیوز
تصویر منتشرشده در صفحه اینستاگرام لیلی جرارد، برن را...
استایل متفاوت ریما رامینفر در خیابانهای ترکیه مورد...
محسن شریفیان، هنرمند مطرح موسیقی، در جدیدترین پست خود...
گیلاخه به معنای «غذای خوشمزه» است و این نام به خوبی...
تغییر چهره نگار فروزنده در فیلم «دایناسور» مورد توجه...
تصویری از مرحوم هاشمی رفسنجانی را در سالهای دهه ۶۰...