خوردن دسرهای میوهای و ژلهای در شب یلدا حسابی کام ایرانیها را در این شب طولانی و دوستداشتنی شیرین میکند. به همین دلیل امسال پیشنهاد میکنیم سه دسر شب یلدا را به روشهای ویژهای که در این پست یاد میدهیم درست کنید.
راستان| دسر شب یلدا به سفره یلدای شما رنگ زیباتری میدهد. بدون شک خوردن چند قاشق از دسرهای رنگیرنگی و شیرین در این شب، خاطره بودن در کنار عزیزانتان را زیباتر میکند. نکته مثبت درباره دسرهای شب یلدا این است که اغلب ساده و سریع درست میشوند. پس با راستان همراه باشید.
۱. دسر لیوانی انار و خامه؛ هم شیک هم لذیذ
مواد لازم برای تهیه دسر انار و خامه
- انار دانشده: ۲ لیوان
- خامه قنادی یا خامه زده شده: ۱ لیوان
- بیسکوئیت پتیبور یا ساقهطلایی خرد شده: ۱ لیوان
- ژله انار (اختیاری): ۱ بسته

طرز تهیه ژله انار و خامه
- لیوانهای شیشهای یا شفاف که داخل آن به خوبی دیده شود را انتخاب کنید.
- در ابتدا، کف هر لیوان کمی بیسکوئیت پودر شده بریزید. روی بیسکوئیتها هم یک لایه خامه فرمگرفته اضافه کنید.
- سپس نوبت انار است، یک لایه دانه اضافه کنید.
- حالا بار دیگر این لایهها را تکرار کنید.
- اگر دوست داشتید کمی ژله نیمه سفتِ انار هم در انتها روی لایهها بریزید.
- تمام شد! ژله شما حاضر است.
۲. اسموتی هندوانه و ماست یونانی؛ مخصوص خاصپسندها
مواد لازم برای اسموتی هندوانه و ماست
- هندوانه خردشده و بدون هسته: ۲ لیوان
- ماست یونانی: ½ لیوان
- عسل: ۱ تا ۲ قاشق
- یخ به مقدار کم

طرز تهیه اسموتی هندوانه و ماست
- در ابتدای امر، همه مواد را داخل مخلوطکن بریزید.
- حالا به مدتِ ۳۰ ثانیه مواد را مخلوط کنید تا یک دست شود.
- این اسموتی را در لیوانهای بلند زیبای شیشهای بریزید.
- میتوانید برای جذابتر کردن، لیوانهای اسموتی را با نعناع یا دانه انار تزیین کنید.
۳. پاناکوتای انار (بدون ژلاتین)؛ دسری مخصوص افرادِ سرشلوغ!
مواد لازم برای پاناکوتای بدون ژلاتین انار
- بستنی وانیلی: ۲ لیوان
- شیر: ½ لیوان
- نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
- آب انار طبیعی (حتما طبیعی باشد): ۱ تا یکونیم لیوان
- شکر ۱ قاشق (اختیاری)

طرز تهیه پاناکوتای انار
برای شروع، بستنی وانیلی را در فضای بیرون از فریزربگذارید تا کمی نرم شود.
شیر و نشاسته را باهم مخلوط کنید و بعد روی حرارت چند دقیقه گرم کنید تا کمی غلیظ شود. حالا گاز را خاموش کنید و بستنی را به این مخلوط اضافه کنید تا ذوب شود.
مخلوط آماده شده را را در لیوان بریزید و ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید. وقتی بیرون آوردید، روی آن آبانار بریزید.
بله، تمام شد. یک ژله متفاوت و خوشمزه.