طرز تهیه چای کرک در خانه جایگزین سالمی برای خرید به جای چایهای کرک بستهبندی یا فلهای است. با آموزش نوشیدنی راستان همراه باشید.
پیش از هر چیز بهتر است خواص چای کرک را بخوانید.
چای کرک یکی از نوشیدنیهای محبوب است که اصالت هندی دارد و در جنوب ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس بسیار پُرطرفدار است. این نوشیدنی به قدری خوشمزه است که اگر یک بار امتحانش کنید، قطعاً دیگر نمیتوانید از آن بگذرید.
چای کرک علاوه بر خوشطعم بودن خواص زیادی برای بدن دارد. در ادامه طرز تهیه چای کرک را به شما آموزش دادهایم. پیشنهاد میکنیم با روشی که در ادامه میخوانید چای کرک را تهیه کنید تا هم سالمتر باشد و هم ارزانتر!
آنچه در ادامه خواهید آموخت:
چای کرک عربی در واقع یکی از نوشیدنیهای بسیار محبوب هندی است که از ترکیب ادویههای مختلف و شیر خشک یا شیر تازه درست میشود. طعم خاص و متفاوت این چای شبیه به چای ماسالا است و در بین نوشیدنیهای عربی بسیار خاص و پُرطرفدار است.
این چای به صورت سرد یا گرم و با شیر یا بدون شیر قابل مصرف است، اما هر گونه که چای کرک را درست کنید، قطعاً یکی از خوشمزهترین نوشیدنیهایی خواهد بود که تا به حال نوشیدهاید.
تهیه پودر چای کرک عربی در خانه بسیار ساده است. پیشنهاد میکنیم این پودر را درست کنید و درون یخچال بگذارید تا هر وقت دلتان هوس یک فنجان چای کرک کرد، به آسانی و با یک لیوان آب جوش یا شیر گرم، برای خودتان چای کرک درست کنید. در ادامه طرز تهیه پودر چای کرک را بخوانید.
همه مواد دستور را با هم مخلوط و آسیاب کنید سپس مخلوط آسیاب شده را از الک رد کنید.
حالا پودر چای کرک خانگی خوشمزه شما آماده است، یک فنجان آب جوش آماده کنید و حدود ۲ قاشق غذاخوری از پودر چای کرک را درون فنجان بریزید، کمی هم بزنید و نوش جان کنید.
به گزارش راستان، تهیه چای کرک با شیر به کمی صبر و حوصله نیاز دارد، پس اگر وقت کافی دارید به سراغ این روش بروید. در ادامه طرز تهیه چای کرک با شیر را بخوانید.
مرحله اول: به گزارش زیسان، شیر و چای را داخل قوری بریزید و روی حرارت قرار دهید.
مرحله دوم: هل را بکوبید و به مخلوط شیر و چای اضافه کنید.
مرحله سوم: فلفل سیاه را نیز به مواد درون قوری اضافه کنید.
مرحله چهارم: چوب دارچین، میخک و زنجبیل را به مواد درون قوری اضافه کنید.
مرحله پنجم: درب قوری را ببندید و حرارت گاز را کم کنید. اجازه دهید مواد درون قوری حدود ۵ دقیقه بجوشند تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله ششم: به گزارش زیسان، پس از گذشت ۵ دقیقه، پودر زعفران و شیر عسلی را به مواد اضافه کنید.
مرحله آخر: ۲ دقیقه دیگر صبر کنید تا رنگ زعفران باز شود. پس از گذشت ۲ دقیقه، قوری را از روی حرارت بردارید، یک چای صاف کن روی دهانه فنجانها بگذارید سپس چای کرک را درون فنجانها بریزید و سرو کنید.
سخن پایانی
در این مطلب طرز تهیه چای کرک را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم، این چای خوشطعم، پرخاصیت و انرژیزا را که خواص درمانی بسیار زیادی نیز دارد برای عصرانه یا در مهمانیها به عنوان یک چای سرو کنید تا هم خودتان و هم مهمانهایتان از طعم این چای خوشمزه لذت ببرید.
*طرز پخت: زهرا راستین
قضات دادگاه کیفری استان تهران، همسر معاون شهردار تهران...
برگزارکنندگان، پلیس را مقصر لغو کنسرت میدانند اما...
بهاره سرگلزایی از هنرمندان جوان برنامه «عصر جدید» تحت...
اردشیر «امیر» قلعهنویی (زادهٔ ۱ آذر ۱۳۴۲) بازیکن بازنشسته...