بیشَک یکی از قسمتهای سخت رژیم غذایی نخوردن سُس است؛ زیرا سُسها سرشار از چربی، کالری و قند هستند. اگر قصد دارید یک رژیم مؤثر داشته باشید، اما نمیتوانید مصرف سُس را کنار بگذارید، در این مطلب دستور تهیه ۵ سُس رژیمی با کالری، قند و چربی پایین را بخوانید و این سُسها را جایگزین سُسهای مضر آماده کنید.
اگر فن پیتزا هستید و تا امروز فکر میکردید پیتزای هاوایی با آناناس یک جنایت آشپزی است، منتظر بمانید تا در مورد برداشت سوئد از غذای اصلی ایتالیایی بشنوید، نانی که روی آن کاری، آناناس و موز است!
این غذای پُرطرفدار، از ترکیب برنج به همراه گوشت، حبوبات و سبزیجات تهیه میشود و در برگهای تازه درخت انگور پیچیده میشود. بیایید طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور را با هم بخوانیم.
اگر میخواهید برای خانواده خود و یا برای خودتان و چند مهمان کوفته تبریزی درست کنید، طرز تهیه کوفته تبریزی برای ۸ نفر (حدودی) را در این مطلب یاد بگیرید.
چگونه گرفتن بوی زهم مرغ و خوشمزه درست کردن آن، یکی از سوألاتی است که هر آشپز حداقل یک بار به آن فکر کرده است. در این مطلب گرفتن بوی زهم مرغ را بخوانید تا از این پس همه عاشق دست پختتان شوند.
سماق پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که اصالت اردبیلی دارد و با گوشت قلقلی یا کباب تابهای طبخ میشود. این غذا به قدری خوشمزه است که اگر یک بار امتحانش کنید، قطعاً در برنامه غذاییتان یک جای خالی برایش در نظر خواهید گرفت. در این مطلب طرز تهیه سماق پلو را بخوانید.
برای گرفتن تلخی لیمو عمانی، لیمو عمانی را بشویید و با چنگال سوراخ کنید و در آب ولرم برای مدت نسبتا کوتاهی بخیسانید و سپس داخل خورشت بریزید. در این روش شما باید از لیمو عمانی بیشتری استفاده نمایید، زیرا ممکن است با خیساندن لیمو عمانی طعم ترش آن نیز کاهش یابد.
با درست کردن این دسرِ خوشمزه و اصیل، نصف جهان را به منزلتان بیاورید! در ادامه طرز تهیه خورش ماست اصفهان را بخوانید.
از آنجاکه این روزها تبلیغات زیادی برای مکملهای حاوی کلروفیل و قطره مایع کلروفیل میشود و این قطرهها و مکملها قیمت نسبتاً بالایی دارند، در این مطلب طرز تهیه کلروفیل خانگی را به شما آموزش دادیم تا به سادگی در منزل برای خودتان مکمل کلروفیل درست کنید.
مرغ سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و پُرطرفدار است که برخلاف ظاهر مجلسیاش، دستور پخت آسانی دارد. روش درست کردن مرغ سوخاری در خانه را بخوانید و از این پس با درست کردن این غذا مهمانهایتان را شیفته هنر و دست پختتان کنید.