قورما شورباسی یا شوربای گوشت قورمای تبریز همان طور که از اسمش پیداست، یکی از خوشمزهترین غذاهای سنتی تبریزی و از قدیمیترین غذاهای آذربایجان شرقی است. این غذای لذیذ در اصل، نوعی آبگوشت سنتی است که با طعم و عطر دلپذیرش میتواند هوش از سرتان ببرد.
یکی از میوههای محبوب این فصل انار است. از انار در آشپزی نیز استفاده میشود. در این گزارش طرز تهیه رشته پلو با انار را بخوانید.
یکی از میوههای محبوب این فصل انار است. از انار در آشپزی نیز استفاده میشود. در این گزارش طرز تهیه رشته پلو با انار را بخوانید.
برای تهیه نرگسی لوبیا سبز با گوشت، برای نیم کیلوگرم لوبیا سبز، ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده مخلوط در نظر بگیرید. لوبیا سبزهای خرد شده و شسته را در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.
خورش ماست، این غذای اصفهانی اصیل موفق به دریافت نشان جغرافیایی بینالمللی از آژانس جهانی مالکیت معنوی شده است.
در طرز تهیه یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری معمولا از گوجه فرنگی و سبزیجات هم استفاده میشود ولی میتوان برای طعم دهی بیشتر به آن از تمبر هندی هم استفاده کرد.
آبگوشت بدون گوشت یا بره به صحرا یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که از ترکیب حبوبات با گوجه، سیب زمینی، پیاز، به و... تهیه میشود.
لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود.
کته گوجه یک غذای سه سوته و بسیار خوشمزه است و ترکیب آن با یک کاسه سالاد شیرازی قطعاً خوشمزهترین ترکیب غذایی خواهید بود که تا به حال نوش جان کردهاید. در این مطلب طرز پخت کته گوجه خوشمزه و پُرطرفدار را بخوانید.
املت از غذاهایی است که طرز پخت آنها راحت اما بسیار خوشمزه است؛ در این مطلب آموزش تهیه املت با ۲ روش قهوه خانه ای را میخوانید.