طرز تهیه عدس‌پلو خوشمزه و مجلسی به روش نذری + نکات کلیدی و فوت و فن‌ها

عدس پلو نذری یکی از گزینه‌های خوب برای مواقعی است که شما می‌خواهید برای ۱۰۰ نفر یا حتی ۲۰۰ نفر نذری آماده کنید.

ویدئو | طرز تهیه حلوای سه آرد خوشمزه و مجلسی

در این آموزش تهیه حلوای سه آرد مجلسی، با روشی ساده و مرحله‌به‌مرحله همراه شوید.

طرز تهیه سالاد ماکارونی؛ یک پیش غذای خوشمزه، ساده و فوری

سالاد ماکارونی یکی از سالادهای محبوب ما ایرانی هاست که در کوتاه ترین زمان درست می شود. اگر این روزها خیلی حوصله وقت صرف کردن برای غذا در آشپزخانه ندارید حتما این سالاد خوشمزه و آسان را تهیه و نوش جان کنید.

ویدئو | تنها با این ۵ قلم مواد ساده بستنی خانگی درست کنید + طرز تهیه تصویری
خار پیرزن؛ گیاهی جادویی که خارمریم نیست و با آن ترشی بسیار خوشمزه‌ای درست می‌شود و کاشت آن پولساز است

آشپزی

طرز تهیه سکنجبین خانگی با نعنا و سرکه؛ رفع عطش در روزهای گرم سال + نکات و فوت و فن‌ها

سکنجبین، در اصل ترکیبی از “سرکه” و “انگبین” (به معنای عسل) است.

کله پاچه در رتبه نخست فهرست بهترین غذاهای دل و روده‌ای جهان

طبق آخرین رتبه‌بندی منتشرشده توسط سایت TasteAtlas، کله پاچه با امتیاز ۴/۶ از ۵ در صدر فهرست بهترین غذاهای تهیه‌شده از دل و روده (اندام‌های داخلی) در جهان قرار گرفت.

طرز تهیه خوش طعم ترین ادویه مرغ

مرغ را می توان در پخت غذاهای گوناگونی به کار برد. ولی چیزی که می تواند مزه بی نظیری به این غذاها بدهد، ادویه ویژه مرغ است.

والک؛ محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین سبزی بهار کجا پیدا می‌شود؟ + دستور پخت والک پلو و کوکو والک

والک از جمله نعمت‌های طبیعی و فصلی ایران به خصوص کوه‌های شمیران و البرز مرکزی است که در کنار طعم خاص و بی‌نظیر، فواید دارویی فراوانی دارد. این این سبزی نسبتا کمیاب غذای خوشمزه‌ای به نام «والک پلو» درست می‌شود که به ثبت ملی رسیده و اولین بار در شمیران تهران طبخ شد.

 طرز تهیه کمپوت هندوانه + نکات طلایی و فوت و فن‌ها

رد. کمپوت هندوانه، بافتی لطیف و طعمی شیرین دارد و یک انتخاب عالی برای دسر، تزئین کیک یا حتی یک میان ‌وعده‌ سالم برای روزهای گرم تابستانی است.

چوچاغ یا زولنگ؛ سبزی بهاری محبوب که شبیه یک گیاه مرگبار است + دستور پخت خورش چوچاغ و کوکو چوچاغ

چوچاغ یا زولنگ که به‌طور طبیعی در جنگل‌ها و دامنه‌های کوهستانی مرطوب می‌روید، از خانواده چتریان (Apiaceae) بوده و از نظر ظاهری شباهت‌هایی با جعفری، کرفس و گشنیز دارد.

 طرز تهیه رب گوجه سبز (رب آلوچه) + نکات طلایی و فوت و فن‌ها

رب گوجه سبز که به عنوان رب آلوچه نیز شناخته می‌شود، یکی از چاشنی‌های ترش و خوشمزه ایرانی است

طرز تهیه مربای توت ‌فرنگی بدون شکر؛ خوشمزه و رژیمی + نکات طلایی و فوت و فن‌ها

توت فرنگی‌های محلی برای پخت این مربا مناسب‌تر هستند. برای درست کردن این مربا بهتر است از توت فرنگی‌های گلخانه‌ای و درشت که عطر و طعم کمی دارند استفاده نکنید.

میوه آکی؛ میوه‌ای عجیب که هم آدم می‌کشد و هم می‌شود با آن خوشمزه‌ترین صبحانه جهان را درست کرد

دلیل شهرت خطرناک آکی، وجود یک سم طبیعی به نام هایپوگلیسین A است که عمدتاً در دانه‌ها و قسمت‌های نارس میوه یافت می‌شود. این سم می‌تواند باعث بیماری خطرناکی به نام «بیماری استفراغ جامائیکایی» شود که علائمی مانند استفراغ، تشنج، افت شدید قند خون (هیپوگلیسمی) و در موارد شدید، مرگ را به دنبال دارد.

ترپوکه؛ علف هرزی که خوشمزه‌ترین آش لری بهاره با آن درست می‌شود + دستور پخت آش ترپوکه و کوفته ترپوکه

ترپوکه یک ماده‌ی غذایی فوق‌العاده منعطف است؛ می‌توانید با آن انواع آش، خوراک، کوفته و حتی کتلت درست کنید. ویژگی اصلی آن، طعم خاص، مقوی بودن و سازگاری با ذائقه‌ی ایرانی است. استفاده از این گیاه در غذاها، تجربه‌ای از طبیعت زنده و پاک دشت‌های لرستان و کهگیلویه را به سفره‌ی شما می‌آورد.

کغارک یا هکال؛ خوشمزه‌ترین و گران‌ترین قارچ کوهی جهان را کجا و چطور از دل زمین پیدا کنیم؟

سایت راز بقا: قارچ پورتابلو (Portabello) در ایران با نام‌های کغارک، هکال و گوش بره شناخته می‌شود. این قارچ خوشمزه در مناطق کوهستانی کرمان، یزد، اصفهان و خراسان رشد می‌کند. طعم غنی، خواص تغذیه‌ای بالا و نقش مهم در غذا‌های سنتی ایرانی، اهمیت این قارچ را دوچندان کرده است.

شنگ؛ پرطرفدارترین سبزی کوهی در میان لُرها و کُرد‌ها که ۴ ماه برای خوردنش فرصت دارید!

شنگ در سراسر ایران با نام‌های مختلفی شناخته می‌شود که گستردگی و اهمیت فرهنگی آن را نشان می‌دهد. در شیراز و اصفهان، این گیاه به نام لاله شنگ معروف است که ترکیبی از کلمات «لاله» و «شنگ» است و به زیبایی گل آن اشاره دارد. در خراسان، آن را ریشه بز خالدار می‌نامند، که به ظاهر پرپشت و ریش‌مانند بذرهایش اشاره دارد. در لرستان، به سادگی شنگ نامیده می‌شود.

«سِمسِیل»؛ هدیه بهار به زمین‌های خشک و شور جنوب ایران که خوشمزه‌ترین املت و دمپختک جنوبی با آن درست می‌شود

گیاه سمسیل یا سیاه شور مصری با توان بالای تحمل به شوری، می‌تواند در پروژه‌های اصلاح خاک، مقابله با بیابان‌زایی و زیست‌بوم‌سازی مناطق خشک کاربرد گسترده‌ای داشته باشد. این گیاه همچنین منبع غذایی برای برخی پرندگان بومی به‌شمار می‌رود. سِمسِیل یکی از آن گیاهانی است که اگرچه در ظاهر ساده و بومی است، اما ترکیبی از طبیعت، مزه، دارو و سنت را در خود دارد

طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی و خوشمزه + فوت و فن‌های مربای شفاف، خوشرنگ و بدون شکرک

برای تهیه مربای توت فرنگی سعی کنید توت فرنگی‌های ریز و سالم را انتخاب کنید و حد الامکان از توت فرنگی گلخانه‌ای استفاده نکنید.

تره تیزک؛ شاه سبزی‌های بهار که کسی از بدی‌هایش به شما چیزی نمی‌گوید | به این دلایل شاهی مصرف نکنید!

تره تیزک یا شاهی گیاهی یک ساله به ارتفاع ۲۰ تا ۳۰ سانتی متر است که در نواحی مختلف ایران پرورش می‌یابد. این گیاه که دارای نشاسته و روغن است با فرا رسیدن بهار در دسترس ما قرار می‌گیرد و به عنوان غذا و دارو مصرف می‌شود.

سیرموک؛ سیرموک چیست؟ در کجا‌ها یافت می‌شود؟ و چه غذاهایی می‌شود با آن پخت؟

سیرموک یا سیر وحشی به کواری کؤمۆران یا جیکه (نام علمی: Allium canadense) گیاهی است چندساله از راسته مارچوبه‌سانان و خانواده نرگسیان و سرده سیر که از طریق بذر و پیاز تکثیر می‌یابد. ریشه‌ها به قسمت پیاز متصلند و تار مانند و رشته‌ای بوده، به پیاز قهوه‌ای رنگ متصل می‌شوند.