در این روزهای زرد و نارنجی پاییزی، پرتقال در دسترس ترین میوه ای است که به دلیل داشتن ویتامین ث در بیشترین خانه ها مصرف می شود. به همین دلیل در این مقاله می خواهیم یک غذای گیلانی به شما آموزش دهیم که با آب پرتقال پخته می شود که قطعا با خوردن این غذا طعم متفاوت و خوشمزه ای را تجربه خواهید کرد.
خورش ماست، این غذای اصفهانی اصیل موفق به دریافت نشان جغرافیایی بینالمللی از آژانس جهانی مالکیت معنوی شده است.
در طرز تهیه یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری معمولا از گوجه فرنگی و سبزیجات هم استفاده میشود ولی میتوان برای طعم دهی بیشتر به آن از تمبر هندی هم استفاده کرد.
آبگوشت بدون گوشت یا بره به صحرا یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که از ترکیب حبوبات با گوجه، سیب زمینی، پیاز، به و... تهیه میشود.
لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود.
سبزی شمالی دلال، ترکیبی محبوب و بینظیر از چند نوع گیاه بسیار معطر و خوشطعم است و در اصل به استانهای گیلان و مازندران تعلق دارد. همین ابتدا این سوال پیش میآید که ترکیبات شگفتانگیز سبزی دلال چیستکه این همه محبوبیت پیدا کرده است.
خورش گوجه فرنگی شمالی یک غذای ساده، اما خوشمزه است که اگر یک بار امتحانش کنید، قطعاً در برنامه غذاییتان قرار خواهد گرفت. پیشنهاد میکنیم طرز تهیه خورش گوجه فرنگی شمالی را بخوانید و این غذای خوشطعم را همین الان درست کنید!
معمولاً برای همه پیش آمده که مهمان سرزده داشته باشید و ندانید چه چیزی برای شام یا نهار درست کنید که هم خوشمزه و مجلسی و هم سریع باشد. در این مطلب پاسخ به سوال غذای سریع برای مهمان چه بپزید؟ قرار است به شما کمک کند.
کته گوجه یک غذای سه سوته و بسیار خوشمزه است و ترکیب آن با یک کاسه سالاد شیرازی قطعاً خوشمزهترین ترکیب غذایی خواهید بود که تا به حال نوش جان کردهاید. در این مطلب طرز پخت کته گوجه خوشمزه و پُرطرفدار را بخوانید.
از مصرف عسل برای نوزادان کمتر از ۱۲ماه خودداری کنید چون میتواند باعث بهوجودآمدن مسمومیت بوتولیسم در آنها شود.
ساندویچها گزینههای سالمی برای صبحانه، میان وعده یا حتی شام هستند. در این مطلب آموزش درست کردن ۱۰ مدل ساندویچ ساده و خوشمزه با ساندویچ ساز را بخوانید.
در این ویدئو فرآیند جالب تولید سس کچاپ را در یک کارخانه بزرگ آمریکایی مشاهده میکنیم.
املت از غذاهایی است که طرز پخت آنها راحت اما بسیار خوشمزه است؛ در این مطلب آموزش تهیه املت با ۲ روش قهوه خانه ای را میخوانید.
نان کدو حلوایی نوعی نان نرم، لطیف و بسیار خوشمزه است که از ترکیب کدو حلوایی پخته با آرد، شیر، شکر و... تهیه میشود.
مربای بِه به قدری خوشمزه و جذاب است که حتی اگر مربا دوست نداشته باشید، عاشق طعم این مربا خواهید شد. در این مطلب طرز تهیه مربای به خانگی را بخوانید و حتماً این مربا را در خانه درست کنید.
لواشک غوره یکی از تُرشترین لواشکهای دنیا است. پس اگر عاشق لواشکهای تُرش هستید، طرز تهیه لواشک غوره را بخوانید.
از ترکیب تخممرغ، سس خردل و طعمدهندههایی مثل پیاز بنفش،پیازچه و خیارشور میتوانید یک ساندویچ سالم و خوشمزه خانگی درست کنید.