رد. کمپوت هندوانه، بافتی لطیف و طعمی شیرین دارد و یک انتخاب عالی برای دسر، تزئین کیک یا حتی یک میان وعده سالم برای روزهای گرم تابستانی است.
رب گوجه سبز که به عنوان رب آلوچه نیز شناخته میشود، یکی از چاشنیهای ترش و خوشمزه ایرانی است
توت فرنگیهای محلی برای پخت این مربا مناسبتر هستند. برای درست کردن این مربا بهتر است از توت فرنگیهای گلخانهای و درشت که عطر و طعم کمی دارند استفاده نکنید.
برای تهیه مربای توت فرنگی سعی کنید توت فرنگیهای ریز و سالم را انتخاب کنید و حد الامکان از توت فرنگی گلخانهای استفاده نکنید.
طعم ترش گوجه سبز در کنار شیرینی کیک ترکیبی بسیار هیجان انگیز و منحصر به فرد دارد که شما را شگفت زده میکند.
«عطر پسته و کره در کوچههای تبریز میپیچد و شما را به سمت قرابیه پسته، شیرینی اصیل و دلربا، میکشاند. طعمی بهشتی و ماندگاری بالا، این شیرینی را به تجربهای لذتبخش تبدیل کرده است. با ما همراه باشید تا در این مقاله، طرز تهیه قرابیه پسته ای تبریزی و نکات کلیدی برای پخت بینقص آن را بیاموزید.
شیرینی انگشتی ایتالیایی نوعی شیرینی آردی است که میان آن با مارمالاد پر میشود و بسیار خوشمزه و مجلسی است.
شیرینی ملکه بادام به خاطر رویه عسل و بادام خود، نه تنها مقوی بلکه بسیار خوشمزه است و گزینهای عالی برای پذیرایی از مهمانان شما محسوب میشود. در این مطلب طرز تهیه شیرینی ملکه بادام آموزش داده شده است.
برای تهیه شیرینی توت خانگی مخصوص عید، بادامها را بخیسانید. پوست بگیرید و روی پارچه پهن کنید تا چند ساعت بمانند و خشک شوند. سپس بادامها را آسیاب کنید. پودر بادام را الک کنید و با پودر قند و گلاب مخلوط کنید.
این شیرینی ماه رمضانی قدیمی با قدمتی حدود ۲۰۰ سال به «لقمه قاضی» هم مشهور است