همانطور که میدانید در سفره غذای ایرانی پلوهای مخلوط جایگاه خاصی دارند. یکی از انواع پلوهای مخلوط، دمی مراکشی است که به دلیل داشتن سبزیجات غنی از ویتامین و مواد مغذی مناسب کودکان و سالمندان است. بنابراین اگر شما نیز تمایل زیادی به تهیه پلو های مخلوط دارد میتوانید تا پایان مطلب همراه ما باشید.
برنج: دو پیمانه
سینه مرغ: یک عدد
پیاز درشت: یک عدد
سیر: سه حبه
فلفل دلمهای رنگی: نصف یک عدد
پیازچه: سه شاخه
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذا خوری
دارچین، پودر هل، پودر زیره، فلفل سیاه نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
آب: دو لیوان
به منظور تهیه دمی مراکشی ابتدا باید سینه مرغ را به شکل نواری یا مکعبی خرد کرده و داخل مقداری روغن تکههای مرغ را سرخ نمایید و بعد مرغ را کنار گذاشته و پیازهای خرد شده را وسط قابلمه ریخته و با روغن تفت داده تا نرم و سبک شوند.
حالا سیر رنده شده و رب گوجه فرنگی بیفزایید و با پیازها تفت دهید و بعد به آن نمک، فلفل سیاه، پودر هل، پودر زیره و دارچین اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.
حالا بعد از اینکه عطر ادویهها بلند شد، برنجی را که از قبل شسته و خیس کردهاید را به مواد بیفزایید و اجازه دهید به همراه مواد به مدت ۱۰ دقیقه سرخ شود و هم بزنید و به آن آب را اضافه کنید.
در مرحله پایانی فلفل دلمهای و پیازچه را نیز خرد کرده و به قابلمه بیفزایید و اجازه دهید برنج بجوشد، در این مرحله درب قابلمه را بسته و بر روی حرارت متوسط تنظیم کنید تا آب برنج کشیده و برنج دم بکشد و بعد از زمان نیم ساعت نوش جان کنید.
قضات دادگاه کیفری استان تهران، همسر معاون شهردار تهران...
برگزارکنندگان، پلیس را مقصر لغو کنسرت میدانند اما...
بهاره سرگلزایی از هنرمندان جوان برنامه «عصر جدید» تحت...
اردشیر «امیر» قلعهنویی (زادهٔ ۱ آذر ۱۳۴۲) بازیکن بازنشسته...