
راستان| شیفتگی سوئدیها به موز به خوبی مستند شده است، اما این علاقه هم نمیتواند عجیببودن غذای معروف به «پیتزای تروپیکانا» (Tropicana) یا «پیتزای سوئدی» را توضیح دهد.
هیچکس دقیقاً نمیداند ایده این پیتزای غیرمعمول به ذهن چه کسی رسیده است، اما طبق یک توییت در سال ۲۰۱۷، به نظر میرسد پیتزای Tropicana از قبل شناخته شده بود.
بنا به دلایلی، بسیاری از سوئدیها ترکیب کاری، آناناس و موز را با طعم دودی و خوشطعم ژامبون دودی غیرقابل مقاومت میدانند و پیتزای موز را به یکی از محبوبترین پیتزاها در سوئد تبدیل میکنند.
پیتزای سوئدی در چند سال گذشته بحثهای داغ بسیاری را در رسانههای اجتماعی به راه انداخته؛ از طرفی طرفداران قسمخوردهاش به ترکیب منحصر به فرد مواد تشکیل دهنده این غذا اشار میکنند و در طرف دیگر، دیگران آنرا به عنوان یک غذای نفرتانگیز که باید از روی زمین پاک شود، محکوم میکنند! مثل همیشه، این یک سلیقه شخصی است.
به گزارش راستان، جالب است که بدانید اندرو کمپبل، بازیکن ورزش الکترونیک آمریکایی که پیتزای موز را امتحان کرده، درباره آن گفته: «من چند بار در سوئد پیتزای کاری-موز خوردهام و واقعاً به طرز شگفتانگیزی خوب است؛ به طرز عجیبی، خیلی بهتر از آن چیزی است که شما انتظار دارید!».
اما اگر برایتان غیرقابل تصور است که این پیتزا بتوان خوشمزه باشد، بد نیست بدانید که ظاهراً برخی از رستورانها در این کشور، مواد تشکیل دهنده دیگری را به نان این پیتزا اضافه میکنند، از جمله چیزهایی مانند بادام زمینی و میگو!
تصویری از سنگ قبر دختر ناصرالدین شاه در بهشت زهرا را...
پیام احساسی نازنین بیاتی برای «عمو قلقلی» در اینستاگرام...
در جریان مسابقه فوتسال میان تیمهای ستارگان هنر ایران...
دفتر حسن رحیمپور ازغدی در پاسخ به واکنش رسانهها و...
گویا نپذیرفته است. شاید شوخی گرفته و فکر نمیکرده این...
جامعه پزشکی سخنان حمید رسایی را که تخصص استاندار مازندران...