کد خبر: ۲۴۶۰
۱۲:۰۲
۰۷ مهر ۱۴۰۳
۱۲:۰۲
۰۷ مهر ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۴۶۰

دشمنان آلزایمر چه غذاهایی هستند؟

به اعتقاد محققان، علاوه بر شراب قرمز و چای شکلات تلخ نیز غلظت بالایی از فلاونوئیدها دارد که به عنوان آنتی‌اکسیدان شناخته شده و به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی می‌تواند اثری مشابه داشته باشد.

راستان | تحقیقات جدید نشان می‌دهد افرادی که مواد غذایی غنی از «فلاونوئیدها» مانند شراب قرمز، انواع توت‌ها، شکلات تلخ و چای بیشتری مصرف می‌کنند کمتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر یا بیماری زوال عقل قرار می‌گیرند.

در حالی که سن و ژنتیک به طور قابل توجهی در ایجاد این بیماری نقش دارند، پژوهشگران می‌گویند شواهد نشان داده است که عواملی مانند رژیم غذایی می‌توانند نقش در پیشگیری از ابتلا به آن‌ها نقش داشته باشند.

فلاونوئیدها، که عمدتاً در مواد غذایی گیاهی یافت می‌شوند، دارای طیف وسیعی از مزایای سلامتی از جمله خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد سرطانی هستند.آن‌ها همچنین با کاهش خطر بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی عروقی و همچنین بهبود عملکرد شناختی مرتبط هستند
.
پروفسور آئدین کسیدی، استاد موسسه امنیت غذایی جهانی در دانشگاه کوئینز، با بیان اینکه شیوع زوال عقل در سراسر جهان به سرعت در حال افزایش است. گفت: «در این مطالعه ما داده‌های رژیم غذایی بیش از ۱۲۰ هزار بزرگسال بین ۴۰ تا ۷۰ سال را در پایگاه داده‌های زیستی بریتانیا مورد تجزیه و تحلیل قرار دادیم.»

او گفت: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که مصرف ۶ وعده اضافی از غذاهای غنی از فلاونوئید در روز، به ویژه انواع توت‌ها، چای و شراب قرمز، با ۲۸ درصد کاهش خطر زوال عقل مرتبط است. این یافته‌ها در افراد با خطر ژنتیکی بالا و همچنین افرادی که علائم افسردگی داشتند بیشتر قابل توجه بود»

دکتر کسیدی با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچ درمان موثری برای این بیماری وجود ندارد، گفت: «این مطلب باعث می‌شود به این نتیجه برسیم که مداخلات پیشگیرانه برای بهبود سلامت و کیفیت زندگی و کاهش هزینه‌های اجتماعی و اقتصادی باید همچنان به عنوان یک اولویت اصلی بهداشت عمومی مطرح باشند.»

به اعتقاد محققان، علاوه بر شراب قرمز و چای شکلات تلخ نیز غلظت بالایی از فلاونوئیدها دارد که به عنوان آنتی‌اکسیدان شناخته شده و به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی می‌تواند اثری مشابه داشته باشد.

دکتر امی جنینگز، از دانشکده علوم زیستی در کوئینز و نویسنده اول این مطالعه، گفت: «این نتایج پیام سلامت عمومی واضحی را به همراه دارد، زیرا نشان می‌دهد یک اقدام ساده مانند افزایش مصرف روزانه غذاهای غنی از فلاونوئید به ویژه در جمعیت های در معرض خطر می‌تواند خطر را کاهش دهد.»

برچسب ها:
خواندنی‌ها

بهنوش طباطبایی موفق شد در بیست‌وچهارمین دوره مراسم...

فان دیزل، بازیگر آمریکایی از حضور کریستیانو رونالدو،...

ویدئویی از مراسم سالانه جشن دنیای تصویر و ممانعت جواد...

ابوطالب حسینی در استندآپ کمدی جدید خود این بار رئیس...

⁨ امیرحسین قیاسی به همراه همسرش در بیست و چهارمین مراسم...

نیازمندیها
زی‌سان: تازه‌ترین خبرها از ایران و جهان
جدیدترین فیلم‌ها و تصاویر از حیات‌وحش و دنیای حیوانات