طرز تهیه لواشک غوره مانند دیگر لواشکهاست و تفاوت محسوس زیادی با دستور آمادهسازی انواع لواشک ندارد. با آشپزی راستان، بیایید ببینیم چطور این لواشک خاص و جذاب که آب دهانمان را راه میاندازد درست کنیم.
راستان| لواشک یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و پُرطرفدار در ایران است که در طعمهای مختلفی در بازار وجود دارد، اما یکی از طعمهای لواشک است که با وجود خوشمزه بودن، یک لواشک خاص است و آن را هر جایی نمیتوانید پیدا کنید. این لواشکِ کمیاب، لواشک غوره است.
طعم لواشک غوره تُرش است، پس اگر به لواشکهای تُرش علاقه دارید با راستان همراه شوید و طرز تهیه لواشک غوره را بخوانید.
آنچه در ادامه خواهید آموخت:
مرحله اول: غورهها را تمیز بشویید و دانههای غوره را جدا کنید.
مرحله دوم: غورهها را داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا غورهها آب بیندازند.
مرحله سوم: به گزارش راستان، وقتی غورهها له شدند و آب انداختند، روی یک قابلمه دیگر، یک آبکش بگذارید و غورهها را داخل آبکش بریزید سپس با یک گوشتگوب غورهها را بکوبید تا پوست و هسته غورهها جدا شود.
مرحله چهارم: وقتی هسته و پوست غورهها کاملاً جدا شد، قابلمه حاوی غوره لِه شده را دوباره روی اجاق گاز بگذارید تا بجوشد.
مرحله پنجم: وقتی مواد داخل قابلمه جوشید و کمی غلیظ شد، نمک را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله ششم: پس از این که مواد لواشک غلیظ شد، کف چند سینی را چرب کنید و پلاستیک بکشید سپس مواد لواشک را به ضخامت ۱ سانتی متر روی سینیها پهن کنید.
مرحله آخر: سینیها را در فضای باز و زیر نور خورشید بگذارید تا لواشک خُشک شود.
سخن پایانی
در این مطلب طرز تهیه لواشک غوره را به شما آموزش دادیم. این لواشک تُرش مزه است و ترکیب آن با لواشک سیب نیز یک طعم جدید و خوشمزه را خواهد ساخت.
*طرز پخت: زهرا راستین
ویدئویی از مهرداد صدیقیان تحت فشار یک دختر در شبکه...
داماد چینی فیلم خیانت زنش را در تالار عروسی پخش کرد...
جواد خیابانی: بازیکنان تیم ملی می گویند سختی راه را...
باید بازیگران خوبی باشند، اما قرار نیست مقابل دوربینهای...