
طرز تهیه لواشک غوره مانند دیگر لواشکهاست و تفاوت محسوس زیادی با دستور آمادهسازی انواع لواشک ندارد. با آشپزی راستان، بیایید ببینیم چطور این لواشک خاص و جذاب که آب دهانمان را راه میاندازد درست کنیم.
راستان| لواشک یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و پُرطرفدار در ایران است که در طعمهای مختلفی در بازار وجود دارد، اما یکی از طعمهای لواشک است که با وجود خوشمزه بودن، یک لواشک خاص است و آن را هر جایی نمیتوانید پیدا کنید. این لواشکِ کمیاب، لواشک غوره است.
طعم لواشک غوره تُرش است، پس اگر به لواشکهای تُرش علاقه دارید با راستان همراه شوید و طرز تهیه لواشک غوره را بخوانید.
آنچه در ادامه خواهید آموخت:
مرحله اول: غورهها را تمیز بشویید و دانههای غوره را جدا کنید.
مرحله دوم: غورهها را داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا غورهها آب بیندازند.
مرحله سوم: به گزارش راستان، وقتی غورهها له شدند و آب انداختند، روی یک قابلمه دیگر، یک آبکش بگذارید و غورهها را داخل آبکش بریزید سپس با یک گوشتگوب غورهها را بکوبید تا پوست و هسته غورهها جدا شود.
مرحله چهارم: وقتی هسته و پوست غورهها کاملاً جدا شد، قابلمه حاوی غوره لِه شده را دوباره روی اجاق گاز بگذارید تا بجوشد.
مرحله پنجم: وقتی مواد داخل قابلمه جوشید و کمی غلیظ شد، نمک را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله ششم: پس از این که مواد لواشک غلیظ شد، کف چند سینی را چرب کنید و پلاستیک بکشید سپس مواد لواشک را به ضخامت ۱ سانتی متر روی سینیها پهن کنید.
مرحله آخر: سینیها را در فضای باز و زیر نور خورشید بگذارید تا لواشک خُشک شود.
سخن پایانی
در این مطلب طرز تهیه لواشک غوره را به شما آموزش دادیم. این لواشک تُرش مزه است و ترکیب آن با لواشک سیب نیز یک طعم جدید و خوشمزه را خواهد ساخت.
*طرز پخت: زهرا راستین
مأموران گمرک و نیروهای انتظامی مستقر در فرودگاه امام...
ایران برای دومین سال پیاپی با کسب پنج مدال طلای المپیاد...
در شرایطی که یک ماه به کنسرت بهنام بانی در لس آنجلس...
مهرداد فلاحتگر بازیگر سینما و تلویزیون پس از مدتها...
امامعلی حبیبی در سال ۲۰۱۲ در تالار مشاهیر فیلا معرفی...
محمدحسین پویانفر، مداح شناختهشده، با حضور در اردوی...