به جز برگرهای کلاسیک که با گوشت قرمز پخته میشوند، میتوانید در خانه برگرهایی با گوشت مرغ درست کنید که هم پرخاصیت هستند، هم به عنوان یک فستفود خوشطعم حسابی بین اعضای خانواده طرفدار دارند.
چیکن برگر خانگی در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده میشود و طعم متفاوتی دارد.
نام: چیکن برگر
آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۲ نفر
مواد لازم:
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
سیر: یک حبه
آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
تخممرغ: یک عدد
پنیر ورقهای: ۲ عدد
نان همبرگر: ۲ عدد
زردچوبه، روغن، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
۱. سینهمرغ را چرخ کنید و پیاز و سیر رندهشده و آب گرفته را به آن اضافه کنید.
۲. تخممرغ، آردسوخاری و ادویهها را به ترکیب مرغ اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.
۳. با استفاده از قالب یا ظرفی گرد دایرههای هم اندازه از مواد جدا کنید و بین دایرهها کیسه فریزر بگذارید تا به هم نچسبند.
۴. چیکنبرگرها را ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا مواد استراحت و بافت منسجمی پیدا کند.
۵. دوطرف برگرها را در روغن داغ سرخ کنید و در نان همبرگری قرار دهید.
نکته: مراقب باشید آرد سوخاری زیاد نشود تا چیکنبرگر بافت خشک و سفت پیدا نکند.
تصویری از شهید محمد باقری به همراه مادر گرامی او در...
بهرام رادان با انتشار تصویری، تولد پیمان معادی را به...
دوانگ و تیم ۱۰۰ نفرهاش کاری را که پنج سال زمان میبرد،...
در این آموزش تهیه حلوای سه آرد مجلسی، با روشی ساده...
تصویری از خانه ابدی دانشمندِ شهید طهرانچی و همسرش در...
حساب رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شبکه اجتماعی...