
راستان | سالاد ماکارونی از سالادهای مجلسی و پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه به عنوان سالاد تهیه می شود در بعضی مجالس به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. البته این سالاد را می توانید به عنوان یک غذای کامل هم مصرف کنید.
ماکارونی فرم دار ۲۵۰ گرم
ژامبون ۳ ورق
سس خردل ۱ قاشق چای خوری
خیارشور نگینی خرد شده ۲.۳ پیمانه
نخود فرنگی بخارپز ۲.۳ پیمانه
کنسرو ذرت نصف پیمانه
سیب زمینی پخته ۲ عدد متوسط
هویج پخته ۲ عدد کوچک
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
سس فرانسوی ۲ قاشق غذاخوری
ابتدا ماکارونی فرم دار داخل آب و نمک در حال جوش می ریزیم تا بپزد. وقتی که نرم شد آبکش می کنیم و با آب سرد می شوییم و کنار می گذاریم. ۲ عدد هویج پخته را نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. دو عدد سیب زمینی را هم نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. بهتر از سیب زمینی خیلی تازه استفاده نکنیم و سیب زمینی ها را نیز خیلی نپزیم تا موقع خرد کردن له نشوند. ۳ ورق ژامبون را نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. ۵ عدد خیارشور را نیز نگینی خرد می کنیم و کنار می گذریم.
حاالا پاستا را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و سیب زمینی ها، ژامبون، نصف پیمانه کنسرو ذرت، نخود فرنگی، هویج و خیار شور خرد شده را اضافه می کنیم. حالا بسته به ذائقه خود، ۳ قاشق غذا خوری سس مایونز، سس خردل، پودر آویشن، پودر سیر، فلفل سیاه و کمی نمک و ۲ قاشق غذا خوری سس فرانسوی اضافه و مواد را مخلوط می کنیم. می توانید سالاد را در یخچال بگذارید تا کمی خنک شود و بعد آماده سرو است.
جامعه پزشکی سخنان حمید رسایی را که تخصص استاندار مازندران...
جنا اورتگا (Jenna Ortega) و گوندولین کریستی (Gwendoline...
داماد خشمگین با کلت ۹ نفر از اعضای خانواده همسرش را...
روز گذشته یکی از کارآفرینها در اعتراض به مسدود کردن...
کسنیا آلکساندرووا، ملکه زیبایی روسیه، بر اثر تصادف...
روزنامه اطلاعات ۲۴ مرداد ۱۳۳۴ برای اولین بار آگهی یک...