
طرز تهیه پنکیک واقعا ساده است. با اینحال، حتی این دستورالعمل ساده هم نیازمند رعایت نکاتی حرفهای است. اینکه شما در یک کافه یک پنکیک پفکی خوشمزه میخورید و در یک مکان دیگر پنکیکی که جلویتان میگذارند، نازک و بیمزه است، دقیقا به دلیل همین نکات مهم است.
به گزارش راستان، در این دستور میخواهیم طرز تهیه پنکیک ساده تابهای که ضخیم، دارای بافت درشت و از هر نظر خوشمزه است را آموزش دهیم تا یک پنکیک خانگی دوستداشتنی برای خودمان و دیگران درست کنیم. علاوه بر این شیوه پخت پنکیک پروتئینی و رژیمی، پنکیک بدون آب، پنکیک با ماست و موز را هم آموزش میدهیم. پس منتظر چه هستید؟
احتمالاً از قبل همه مواد مورد نیاز برای تهیه این پنکیک را دارید. اگر نه، ما همه موارد مورد نیاز برای آن را لیست میکنیم، تا آنها را به لیست مواد غذایی خود اضافه کنید.
آرد: دستور پخت پنکیک خانگی با آرد همهمنظوره شروع میشود.
بیکینگ پودر: بیکینگ پودر، راز مهم پنکیکهای پف داری است که در کافهها میخورید.
شکر: فقط یک قاشق غذاخوری شکر سفید، همه آنچیزی است که برای پنکیکهای ظریف و شیرین نیاز دارید.
نمک: یک مقدار کم نمک، طعم پنکیک را بهتر میکند؛ بدون آنکه پنکیک شما شور شود.
شیر و کره: این دو ماده جادویی به پنکیکها رطوبت و غنا میبخشند.
تخم مرغ: وقتی یک تخم مرغ کامل را داخل مواد پنکیک بشکنید، پنکیک شما رطوبت لازم را به دست خواهد آورد. همچنین، تخممرغ به چسباندن خمیر پنکیک به یکدیگر نیز کمک میکند.
زمان آمادهسازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
کل زمان از ابتدا تا انتها: ۲۰ دقیقه
درست کردن پنکیک خانگی سخت نیست. فقط به یک دستور پخت خوب نیاز دارید. در ادامه، دستور گام به گام را با شما درمیان خواهیم گذاشت، اما در اینجا مروری مختصر از آنچه باید انجام دهید را با شما د میان میگذاریم که بسیار مهماند:
۱. مواد خشک را با هم الک کنید.
۲. وسط مواد خشک، یک چاه درست کنید و سپس مواد مرطوب را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
۳. خمیر را روی یک تابه داغ بریزید.
۴. دو تا سه دقیقه بپزید، سپس برگردانید.
۵. پخت را ادامه دهید تا هر دو طرف قهوهای شود.
برای داشتن پنکیک شکلاتی با طعم بینظیر، دستور پخت بالا را در نظر بگیرید و دو مورد را در آن تغییر دهید:
۱. از آرد سفید دو قاشق غذاخوری کم کنید.
۲. دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به مواد خشک اضافه کنید.
بقیه مراحل را مثل دستور بالا اجرا کنید.
برخی از افراد به شیر حساسیت دارند یا دوست ندارند پنکیکشان شیر داشته باشید. از طرفی خیلی وقتها شما هوس پنکیک میکنید، همه مواد را دارید به جز شیر. در اینمواقع میتوانید مواد دیگری را جایگزین شیر کنید.
بدون شک آب یکی از بهترین جایگزینهاست، اما میتوانید موارد زیر را هم امتحان کنید:
• شیر سویا
• خامه غلیظ + آب
• شیر بادام
• شیر نارگیل
اگر از آب برای تهیه پنکیک استفاده میکنید، باید کمی بیشتر «طعم» به آن اضافه کنید. در اینجا چند گزینه افزودنی برای اینکار وجود دارد:
• نصف قاشق چایخوری دارچین
• نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
• نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
• نصف قاشق چایخوری عصاره افرا
• ۱ قاشق غذاخوری کره ذوب شده اضافی
• مقداری توتهای خرد شده
پنکیک با ماست، یک پنکیک پف دار است. این مدل از پنکیکها، یک راه عالی برای وارد کردن مقداری مواد مغذی به مهمترین وعده غذایی روز یعنی صبحانه هستند. البته؛ شما پنکیک را برای وعدههای دیگر مثل میانوعده و شام هم میتوانید استفاده کنید.
ماست یک افزودنی سالم و همچنین جایگزینی عالی برای زمانی است که شیر دم دست ندارید. چراکه عملکردی مشابه شیر ارائه میکند.. علاوه بر این، پنکیک ماست، خودش یک طعم ویژه و جداگانه دارد.
برای داشتن پنکیک ماست، کافی است شیر را از دستور حذف و ماست به آن اضافه کنید. ماست شما میتوان چرب و یا کمچرب باشد، اما دو نکته هست که باید به آن دقت کنید.
یک/ ماستی را انتخاب کنید که سبک باشد
دو/ اگر ماستتان شور و یا نمکی است، نمک را از دستور اصلی پنکیک حذف کنید.
طرز تهیه پنکیک موز
پنکیک موز یکی از پرطرفدارترین پنکیکها در دنیاست. دستور پخت این مدل پنکیک با پنکیک ساده همیشگی کمی متفاوت است که در آموزش پنکیک آن را یاد میگیریم.
به طور کلی، دو دستور برای پنکیک موز وجود دارد. در دستور اول از آرد برای تهیه این پنکیک استفاده میشود و در دستور دوم کلا از آرد استفاده نمیشود. اگر شما دنبال یک پنکیک رژیمی هستید، توصیه ما حذف آرد سفید و دستور دوم است.
مواد لازم:
دستورالعمل:
اول: موزها را پوست گرفته و با کمک یک چنگال آن را له کنید.
دوم: تخم مرغ را در کاسهای بشکنید و با شیر و روغن گیاهی مخلوط کنید، سپس موز له شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سوم: در ظرف دیگری آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید، سپس نمک و دارچین را هم اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا مایه پنکیک یکدست شود.
چهارم: تابهای را با کره چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
پنجم: پنکیکها را بپزید و نوش جان کنید.
مواد لازم برای این پنکیک باید برای عملکرد ورزشی اثرگذار باشد؛ بنابراین این مواد، به جز اضافه شدن پودر پروتئین، در دیگر مواد هم متفاوت است. مثلا آنکه زرده تخم مرغ به دلیل کلسترول آن حذف شده و به جای آرد سفید از جو پرک استفاده میشود.
مواد لازم برای پنکیک پروتئینی:
شیوه ترکیبکردن مواد مثل دستور اصلی است. همچنین مدت زمان پخت و نحوه آن نیز مثل دستور پخت پنکیک ساده معمولی است. با این توضیح که به جای کره یا روغنهای دیگر، مقداری روغن گیاهی مثل کنجد یا نارگیل را ته تابه اسپری کنید.
پنکیکها را در ظرف بچینید و آنرا با عسل و میوه نوش جان کنید.
این روزها خیلی از افراد تصمیم به داشتن یک سبک زندگی سالم دارند. به همین دلیل بسیاری از دستورالعملهای غذایی به خصوص در دسته نان و شیرینی، شیوههایی برای حذف شکر و انتخاب مواد سالمتر را هم در اختیار افراد قرار دادهاند. یک دستور پنکیک رژیمی را با هم یاد بگیریم.
مواد لازم:
۵۰ گرم آرد گندم
۵۰ گرم آرد سبوس دار
۲ عدد تخم مرغ کوچک جدا شده
۱۵۰ میلی لیتر شیر بدون چربی
انواع توتها
مرحله ۱: آردها را در یک کاسه دو الی سه بار الک کنید. زرده تخم مرغ و مقداری شیر را به آن اضافه کنید. سپس هم بزنید تا خمیر غلیظ شود. شیر باقی مانده را کم کم اضافه کنید تا در خمیر گلوله ایجاد نشود.
مرحله ۲: سفیدههای تخممرغ را با همزن بزنید تا سفت شود. سپس آنها را با احتیاط داخل خمیر بریزید. به آرامی با یکدیگر مخلوط کنید، به طوری که سفیده هوایش را از دست ندهد.
مرحله ۳: یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید. به اندازهای خمیر را در آن بریزید تا یک پنکیک به قطر حدود ۱۰ سانتی متر درست شود. کمی کمتر از دو دقیقه و تا جایی که حبابها روی سطحش ظاهر شوند، آنرا بپزید. آن را برگردانید و روی دیگرش را نیز به همین صورت بپزید.
درنهایت آنرا با طعمهای مورد نظر رژیمیتان میل کنید؛ طعمهایی مانند عسل طبیعی، شیره انگور، مارمالاد میوه بدون شکر و.
نکات زیر شما را در درست کردن یک پنکیک پفکی خوش عطر بیمه میکند:
تمام!
پنکیک شما از پنکیک سرآشپز کافه گرانقیمت شمال شهر هیچ چیز کم ندارد!
خودِ پنکیک به شما میگوید که چه زمانی برای برگرداندن آماده است. کافی است کمی صبر کنید تا حبابهایی روی آن شروع به تشکیلشدن بکنند و لبههای پنکیک خشک و سفت شوند. رسیدن به این نقطه معمولاً برای هر طرف حدود دو تا سه دقیقه طول میکشد.
پنکیکهای باقیمانده را میتوانید در یک ظرف در بسته در یخچال به مدت حدود یک هفته نگهداری کنید. تا قبل از سرو از افزودن هر گونه موادی، مانند شربت، بر روی آنها خودداری کنید تا پنکیکها خیس نشوند.
اجازه ندهید باقیمانده خمیر پنکیک هدر برود! میتوان خمیر را در یک ظرف در بسته در یخچال تا دو روز نگهداری کرد. اگر قصد دارید آن را بیشتر از این مدت نگه دارید، بهتر است خمیر را فریز کنید.
عاطفه حاذق، وکیل امیرتتلو درباره شایعه عفو او توضیحاتی...
جعفر پناهپور محیطبان ویدئویی جالب از پرسه زنی ۵ گرگ...
تاک دان، خواننده آهنگ «دافی سوپرایز»، در برنامه «با...
بهاره افشاری و سعید دشتی، بازیگران سینما و تلویزیون،...
به مناسبت تولد ستاره پسیانی، سحر دولتشاهی، بازیگر معروف،...
علی اوجی، تهیهکننده و بازیگر سینما، در پاسخ به این...