درست کردن ۱۰ مدل ساندویچ ساده و خوشمزه با ساندویچ ساز در این مطلب آموزش داده میشود تا فکر و ذکر شما را از سوال همیشه چی بپزم برای خیلی از وعدههای غذایی راحت کند! با آشپزی راستان همراه باشید.
راستان| صبحانه، میان وعده یا حتی شام، فرقی نمیکند، اگر طرز استفاده کردن از ساندویچ ساز را بلد باشید و این دستگاه پُرکاربرد را در خانه داشته باشید، به راحتی میتوانید یک ساندویچ یا اسنک فوری و خوشمزه درست و نوش جان کنید. در ادامه طرز درست کردن ۱۰ مدل ساندویچ ساده و خوشمزه با ساندویچ ساز (اسنک ساز) را به شما آموزش دادهایم.
پیشنهاد میکنیم این مطلب را تا انتها بخوانیدسپس دست به کار شوید و یک اسنک یا ساندویچ خوشمزه با دستگاه ساندویچ ساز برای خودتان درست کنید.
آنچه در این مطلب خواهید آموخت:
۱_ طرز تهیه ساندویچ مرغ با ساندویچ ساز
۲_ طرز تهیه سمبوسه در ساندویچ ساز
۳_ طرز تهیه اسنک ژامبون و پنیر در ساندویچ ساز
۴_ طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ در ساندویچ ساز
۵_ طرز تهیه اسنک میگو و سبزیجات در ساندویچ ساز
۶_ طرز تهیه اسنک پیتزایی در ساندویچ ساز
۷_ طرز تهیه اسنک برای صبحانه در ساندویچ ساز
۸_ طرز تهیه ساندویچ کتلت در ساندویچ ساز
۹_ طرز تهیه اسنک رژیمی در ساندویچ ساز
۱۰_ طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ در ساندویچ ساز
به گزارش راستان، ساندویچ مرغ با ساندویچ ساز، یکی از ساندویچهای خوشمزه و همه پسند است که در سریعترین زمان ممکن آماده میشود و یک گزینه عالی برای زمانهایی است که برای شام مهمان سرزده دارید. در ادامه طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه را بخوانید.
مرحله اول: سینه مرغ را مکعبی خُرد کنید.
مرحله دوم: پیاز را نگینی خُرد کنید و درون یک تابه مناسب با کمی روغن تفت دهید.
مرحله سوم: وقتی که پیاز طلایی شد، کمی نمک، فلفل و زردچوبه به تابه اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود.
مرحله چهارم: به گزارش راستان، سینه مرغ را که مکعبی خُرد کرده بودید به تابه اضافه کنید و مرغ را تا زمانی که سُرخ شود و تغییر رنگ دهد، تفت دهید.
مرحله پنجم: قارچها را بشویید و ورقهای خُرد کنید سپس به مرغ اضافه کنید.
مرحله ششم: مرغ و قارچ را با حرارت بالا تفت دهید.
مرحله هفتم: فلفل دلمهای را نگینی خُرد کنید و به تابه اضافه کنید.
مرحله هشتم: ذرت را نیز به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله هشتم: وقتی همه مواد را با هم تفت دادید، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تا زمانی که رب گوجه فرنگی سُرخ شود، مواد را تفت دهید.
مرحله نهم: نانها را آماده کنید.
مرحله دهم: روی هر نان کمی پنیر پیتزا یا یک ورقه پنیر گودا بگذارید سپس از مواد گوشتی روی لایه پنیری بریزید.
مرحله یازدهم: لایه دیگر نان را روی لایهای که از مواد پُر کرده بودید، بگذارید.
مرحله دوازدهم: ساندویچ ساز را روشن کنید تا گرم شود.
مرحله آخر: به گزارش راستان، وقتی ساندویچ ساز گرم شد، ساندویچها را یکییکی داخل دستگاه بگذارید، حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا ساندویچها آماده شوند. وقتی ساندویچها خوب گریل شدند، آنها را از دستگاه بیرون بیاورید و نوش جان کنید.
سمبوسه یکی از میان و عدههای پُرطرفدار و بسیار خوشمزه است که میتوانید آن را به صورت رژیمی و بدون روغن درون ساندویچ ساز درست کنید. در ادامه طرز تهیه سمبوسه در ساندویچ ساز را بخوانید.
مرحله اول: به گزارش راستان، پیاز را نگینی خُرد کنید و درون یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس ادویهها را به پیاز اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود.
مرحله دوم: گوشت چرخ کرده را به تابه حاوی پیاز اضافه کنید و تا زمانی که گوشت سُرخ شود، آن را تفت دهید.
مرحله سوم: سیب زمینیهای آبپز شده را له کنید و به تابه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
مرحله چهارم: رب گوجه فرنگی را با کمی روغن درون یک تابه دیگر سُرخ کنید سپس به تابه حاوی مواد سمبوسه اضافه کنید.
مرحله پنجم: شوید خُشک را به تابه اضافه کنید و مواد را تفت دهید.
مرحله ششم: به گزارش راستان، کمی پنیر پیتزا به مواد سمبوسه اضافه کنید و سمبوسهها را درون نان لواش یا نان مخصوص سمبوسه بپیچید.
مرحله آخر: ساندویچ ساز را روشن کنید، با استفاده از یک برس آشپزخانه سطح ساندویچ ساز را کمی چرب کنید سپس سمبوسهها را داخل ساندویچ ساز بگذارید. وقتی دو طرف سمبوسهها طلایی شد، آنها را از ساندویچ ساز بیرون بیاورید و نوش جان کنید.
اسنک ژامبون و پنیر یکی از اسنکهای خوشمزه و سه سوته است که به راحتی و در عرض ۱۰ دقیقه حاضر میشود. در ادامه طرز تهیه این اسنک خوشمزه را بخوانید.
مرحله اول: ۴ تکه نان تُست را روی سطح کار بگذارید. روی نان تُست را یک لایه نازک کره بمالید.
مرحله دوم: روی لایه کره را ژامبون (کالباس) مرغوب بگذارید.
مرحله سوم: به گزارش راستان، روی ژامبون را یک لایه پنیر گودا و کمی پنیر پیتزا بریزید.
مرحله چهارم: ساندویچ ساز را روشن کنید و صبر کنید تا گرم شود سپس یک لایه نان دیگر روی مواد اسنک بگذارید و اسنکهای آماده شده را داخل دستگاه ساندویچ ساز بگذارید.
مرحله آخر: حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا پنیر داخل اسنکها آب شود و زیر و روی آنها طلایی شود. پس از گذشت ۵ دقیقه اسنکهای خوشمزه شما آماده است.
به گزارش راستان، اسنک گوشت و قارچ یکی از اسنکهای خوشمزه و پُرطرفدار است که میتوانید در کمترین زمان آن را آماده کنید و کاملاً مناسب جشنها و مهمانیها است. در ادامه طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ را بخوانید.
مرحله اول: پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و درون یک تابه مناسب با کمی روغن سرخ کنید.
مرحله دوم: پس از طلایی شدن پیاز، فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.
مرحله سوم: قارچها را ورقهای خرد کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید.
مرحله چهارم: به گزارش راستان، پس از کم شدن آب قارچها، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و کاملا با مواد سرخ کنید تا آب باقی مانده از مواد تمام شود.
مرحله پنجم: پس از این که آب گوشت نیز کشیده شد و گوشت کمی سُرخ شد، نمک و ادویهها را به تابه اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید.
مرحله ششم: ساندویچ ساز را روشن کنید تا گرم شود.
مرحله هفتم: مواد را روی نان تُست بریزید. روی مواد مقداری پنیر پیتزا بریزید سپس نان تُست دیگر را روی مواد قرار دهید. اسنکهای آماده شده را داخل ساندویچ ساز بگذارید و درب آن را ببندید.
مرحله آخر: به گزارش راستان، حدود ۴ الی ۵ دقیقه صبر کنید تا پنیر داخل اسنکها آب شود و زیر و روی آنها طلایی شود. پس از گذشت این زمان اسنکها را از دستگاه اسنک ساز خارج کنید و نوش جان کنید.
اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید و همزمان دنبال یک شام سَبُک و ساده هستید، اسنک میگو و سبزیجات یک گزینه عالی برای شماست. در ادامه طرز تهیه این اسنک خوشمزه را بخوانید.
مرحله اول: پیاز را نگینی خُرد کنید و با کمی روغن درون یک تابه تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله دوم: به گزارش راستان، یک عدد سیر را له کنید و به همراه زنجبیل به پیاز اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
مرحله سوم: میگو، هویج خُرد شده و سویا سس را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید. برای این که مواد با بخار و آرام آرام بپزد درب تابه را بگذارید.
مرحله چهارم: بعد از گذشت ۱۵ دقیقه سبزیها را به اندازه ریز خرد کنید و به مخلوط میگو اضافه کنید. مواد را کمی تفت دهید و اجازه دهید تا طعم سبزی به خورد میگو برود.
مرحله پنجم: دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید تا گرم شود.
مرحله ششم: یک لایه نان تُست را بر روی صفحه ساندویچ ساز قرار دهید و مواد را بر روی آن بریزید.
مرحله هفتم: به گزارش راستان، یک لایه نان دیگر روی مواد قرار دهید و درب دستگاه را ببندید.
مرحله آخر: بعد از گذشت ۳ دقیقه اسنک سالم و مقوی میگو و سبزیجات آماده سرو است.
از کوچک گرفته تا بزرگ، همه عاشق طعم پیتزا هستند. اما از آن جایی که خوردن مداوم فست فود برای بدن مضر است و پختن پیتزا در خانه نیز دردسرهای خاص خودش را دارد، معمولاً بیشتر افراد از پختن یک پیتزای سالم در خانه صرف نظر میکنند. در ادامه طرز تهیه اسنک پیتزایی را بخوانید که هم راحت است و هم بی دردسر برای شما که عاشق پیتزا هستید.
مرحله اول: پیاز را به صورت نگینی خُرد کنید و درون یک تابه تفت دهید تا طلایی شوند.
مرحله دوم: فلفل دلمهای را نگینی خُرد کنید و با پیاز مخلوط کنید تا کاملا تفت بخورد.
مرحله سوم: به گزارش راستان، سوسیسهای خُرد شده را به مخلوط اضافه کنید سپس همه مواد را با هم تفت دهید تا سُرخ شوند.
مرحله چهارم: قارچهای خُرد شده را به همراه ادویههای دستور، به مواد داخل تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا آب قارچ کاملاً گرفته شود.
مرحله پنجم: پودر آویشن و سس کچاپ را به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید سپس مواد را از روی حرارت بردارید.
مرحله ششم: پنیر چدار را روی نان تست قرار دهید و روی آن از موادی که آماده کردید، بریزید سپس روی مواد مقداری پنیر پیتزا بریزید و نان تست دیگر را روی مواد بگذارید. همه اسنکها را به همین شیوه آماده کنید و در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید.
مرحله آخر: به گزارش راستان، پس از طلایی و برشته شدن نان تست، اسنکها را از دستگاه خارج و نوش جان کنید.
معمولاً یکی از دغدغه مادران در فصل مدارس، صبحانه و تغذیه بچهها است. اسنکها در عین سادگی میتوانند یک تغذیه مناسب و همه پسند برای بچهها باشند. در ادامه طرز تهیه یک نمونه اسنک برای صبحانه را بخوانید و آن را برای صبحانه یا تغذیه مدرسه فرزندتان درست کنید.
مراحل تهیه اسنک برای صبحانه در ساندویچ ساز
مرحله اول: موز را حلقهای خُرد کنید.
مرحله دوم: روی یک لایه از نان تُست شکلات صبحانه بمالید.
مرحله سوم: روی لایه دیگر نان تُست کره بادام زمینی بمالید.
مرحله چهارم: موزهای حلقهای را روی یک لایه از نان تُست بچینید و لایه دیگر را روی موزها بگذارید.
مرحله آخر: به گزارش راستان، ساندویچ ساز را روشن کنید و اجازه دهید گرم شود سپس اسنکهایی که آماده کردید را درون ساندویچ ساز قرار دهید. حدود ۳ دقیقه صبر کنید تا زیر و روی نان تُست برشته و طلایی شود سپس اسنکها را از دستگاه خارج و نوش جان کنید.
ساندویچ کتلت یکی از قدیمیترین و البته خوشمزهترین ساندویچها است. اما برخی افراد به دلیل این که کتلتها درون روغن سرخ میشوند و رژیمی نیستند، از درست کردن و خوردن این ساندویچ خوشمزه صرف نظر میکنند. در ادامه طرز تهیه ساندویچ کتلت در ساندویچ ساز را بخوانید و از این پس این ساندویچ را رژیمی و سالم طبخ و نوش جان کنید.
مرحله اول: سیب زمینیها را پوست بگیرید و سپس رنده کنید.
*نکته: آب سیب زمینیها را کامل بگیرید.
مرحله دوم: به گزارش راستان، تخم مرغ و ادویهها را به سیب زمینیها اضافه و کاملاً مخلوط کنید.
مرحله سوم: دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید و اجازه دهید گرم شود.
مرحله چهارم: داخل صفحات دستگاه را با روغن کمی چرب کنید و از مواد کتلت روی صفحات دستگاه ساندویچ ساز بریزید.
مرحله پنجم: درب ساندویچ ساز را ببندید و صبر کنید تا کتلتها بپزند.
مرحله ششم: گوجه و خیار شور را به دلخواه خُرد کنید.
مرحله هفتم: خمیر اضافی داخل نان باگت را خالی کنید و داخل نان کمی سُس مایونز بریزید.
مرحله آخر: کتلتها را از دستگاه ساندویچ ساز خارج کنید و داخل نان باگت بگذارید سپس این ساندویچ خوشمزه را با اضافه کردن خیار شور و گوجه فرنگی تکمیل و نوش جان کنید.
به گزارش راستان، اسنک یک میان و عده خوشمزه و عالی برای همه افراد است. اما از آن جایی که برخی افراد نگران افزایش وزن هستند یا از رژیم غذایی لاغری پیروی میکنند، به دلیل کالری بالا، ترجیح میدهند خوردن اسنک را کنار بگذارند. اگر شما نیز جزو این دسته افراد هستید، در ادامه طرز تهیه اسنک رژیمی را بخوانید و از این پس بدون دغدغه اسنک بخورید.
مرحله اول: گل کلم را بخارپز کنید تا خوب نرم شود.
مرحله دوم: فلفل دلمهای را خُرد کنید و با پیاز، درون یک تابه مناسب و با روغن خیلی کم تفت دهید.
مرحله سوم: نمک، فلفل، آب لیمو ترش و پودر کاری را با مواد درون تابه مخلوط کنید.
مرحله چهارم: به گزارش راستان، گوجه فرنگی را خُرد کنید و درون یک تابه دیگر کمی تفت دهید سپس آن را به تابه حاوی فلفل دلمهای و پیاز اضافه کنید.
مرحله پنجم: ساندویچ ساز را روشن کنید و اجازه دهید گرم شود.
مرحله ششم: روی یک لایه نان تُست کمی پنیر ورقهای بگذارید.
مرحله هفتم: از مواد میانی روی نان تُست بریزید.
مرحله هشتم: لایه دیگر نان را روی مواد بگذارید سپس اسنک آماده شده را داخل ساندویچ ساز قرار دهید.
مرحله آخر: به گزارش راستان، حدود ۳ دقیقه صبر کنید تا زیر و روی نان تُست طلایی شود سپس اسنک را از دستگاه خارج کنید، کمی سُس فرانسوی روی اسنک بریزید و آن را نوش جان کنید.
اسنک مرغ و قارچ یک اسنک خوشمزه و ساده است که میتوانید در کمترین زمان آن را درست کنید و نوش جان کنید. در ادامه طرز تهیه این اسنک خوشمزه را بخوانید.
مرحله اول: سینه مرغ را مکعبی خُرد کنید.
مرحله دوم: فلفل دلمهایها را نگینی خرد کنید و قارچها را حلقهای ببرید.
مرحله سوم: به گزارش راستان، پیاز را رنده کنید و درون یک کاسه بریزید سپس مرغ را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید، کمی مخلوط کنید و کنار بگذارید تا مرغ مزهدار شود.
مرحله چهارم: پس از گذشت ۲۰ دقیقه، سینه مرغ خُرد شده را با کمی روغن درون یک تابه تفت دهید تا بپزد.
مرحله پنجم: پس از این که مرغ پخته شد، قارچ را به آن اضافه و مخلوط کنید.
مرحله ششم: صبر کنید تا آب اضافی قارچ کشیده شود سپس فلفل دلمهای را به تابه اضافه کنید. کمی تفت دهید و تابه را از روی گاز بردارید.
مرحله هفتم: ساندویچ ساز را روشن کنید و اجازه دهید گرم شود.
مرحله هشتم: از مواد میانی روی یک لایه نان تُست بریزید سپس کمی پنیر پیتزا روی مواد بریزید و لایه دیگر نان را روی مواد میانی قرار دهید.
مرحله آخر: اسنکهای آماده شده را درون دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید. حدود ۳ دقیقه صبر کنید تا زیر و روی اسنکها طلایی شوند سپس آنها را دستگاه خارج و نوش جان کنید.
سخن پایانی
در این مطلب طرز تهیه ۱۰ مدل ساندویچ و اسنک درون دستگاه ساندویچ ساز به شما آموزش دادیم. در نهایت امیدواریم این ساندویچ و اسنکها را طبخ و نوش جان کنید.
*دستور پخت: زهرا راستین
نکتهای که مصاحبه پزشکیان با تلویزیون داشت در واقع...
سومین قسمت از فصل دوم «شام ایرانی» در حالی منتشر شد...
حمله به مشروب فروشیهای حلب و نابود کردن بطریهای مشروب...
ویدئویی تازه از علی صادقی و عمو رشید حال دابسمش اهنگ...