غذای شب چهارشنبه سوری چه بپزیم؟ در پاسخ به این سوال، اگر اهل گیلان هستید و یا علاقهمند به غذاهای گیلانی، خودتان را برای طبخ و خوردن غذای ششانداز آماده کنید.
به گزارش راستان به نقل از زیسان، خورش شش انداز، یک خورش محلی گیلانی است. اما در شهرهای دیگر مانند شیراز، زنجان، قزوین، مازندران و … نیز تهیه میشود. این بدان معنی است که گیاهخواران هم میتوانند آن را میل کنند. البته به دلخواه خود میتوانید گوشت هم به این خورش اضافه کنید. با این حال، همه چیز به سلیقه و ذائقه شما برمیگردد.
بادمجان: ۵ عدد متوسط
گردو: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
رب انار (ترش یا شیرین): ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین: به میزان لازم

بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت حلقهای یا نگینی برش دهید. آنها را در نمک فرو کنید تا رنگ قهوهای آن جدا شود. بعد از ۳۰ دقیقه آنها را بشویید و خشک کنید.
مغز گردو را آسیاب یا خرد کنید و آن را در یک تابه داغ به همراه زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین تفت دهید. رب انار را به همراه ۳ فنجان آب اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و اجازه دهید آب، گردو و رب انار به مدت ۳۰ دقیقه بجوشند تا به روغن بیفتد.
پیاز را به صورت ریز خرد کنید. در تابه کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا روشن و طلایی شوند. بادمجانهای نگینی را اضافه کنید و تفت دهید. پیاز و بادمجان سرخشده را به مخلوط فوق اضافه کنید. بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد، ۴۰ دقیقه دیگر روی اجاق بگذارید تا کاملا بپزد.
این غذا را شب چهارشنبه سوری بپزید و کنار عزیزانتان نوش جان کنید!
استایل نیلوفر رجایی فر بازیگر سریال پایتخت ۵ در سفر...
بازیگر سینمای ایران از دلیل ۲ سال ممنوع التصویر شدنش...
نخستین تصاویر از مراسم تشییع فرزند کاظم صدیقی منتشر...
مازیار لرستانی، بازیگر شناختهشده سینما و تلویزیون،...
آرزو احمدوند همسر عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان از...
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه...