
راستان | ترشی آلبالو یکی از ترشی های لاکچری و بسیار خوشمزه ایرانی محسوب می شود که معمولا در رستوران های گران قیمت در کنار انواع غذاهای سنتی ایرانی سرو می شود. شما می توانید این ترشی را در منزل به راحتی تهیه کنید و از خوردن آن کنار غذا لذت ببرید.
آلبالو یک کیلوگرم
آب ۳ لیوان
اکسیر طبیعت پاکان(سان وی)_F5
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
بهتر است از آلبالوهای رسمی که ریز هستند برای ترشی آلبالو استفاده کنید چرا که ترشی مطبوعی دارند.
ابتدا آلبالوها را تمیز کنید و بشویید. بهتر است هسته آلبالوها را جدا نکنید.
آلبالوهای شسته شده را در ظرف شیشه ای در دار بریزید و نصف شیشه را سرکه سفید بریزید.
در یک ظرف کمی آب بجوشانید و اجازه دهید سرد شود. سپس یک قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری شکر را در این آب حل کنید و مابقی شیشه را با آب پر کنید. کمی از آب ترشی را بچشید و اگر دیدید سرکه آن زیاد است و خیلی ترش است کمی آب جوشیده سرد شده با شکر بیشتری به آن اضافه کنید. ترشی یا ملس بودن آب ترشی بستگی به مزاج و علاقه شما دارد. اضافه کردن شکر و نمک و همچنین سرکه کاملا اختیاری است و آسیبی به ترشی نمی زند البته سعی کنید شکر بیشتر از ۲ قاشق غذاخوری نشود.
بعد از ریختن همه مواد درب ظرف را محکم ببندید و آن را به مدت یک هفته در بیرون یخچال نگه داری کنید و بعد از یک هفته آن را داخل یخچال قرار دهید و نوش جان کنید. بهتر است ترشی را بعد از رسیدن در جای خنک نگهداری کنید.
اولین قدم در مسیر یادگیری طرز تهیه غذای خانگی سگ، آشنایی...
مسعود رجوی آخرین بار در سال ۸۲ در زمان حمله ی نیروهای...
جدیدترین تصویر منتشر شده از مهسا حجازی و بنفشه ریاضی...
عکس از شهرام حقیقت دوست در کنار یکی از هوادارانش منتشر...
ویدئویی از گفت و گوی امیرحسین قیاسی با امیر مهدی ژوله...
رویا و همسرش تصمیم به طلاق گرفتهاند. زن جوان از روزهای...