ویدئو | فواید گردو در کاهش چربی خون

گردو حاوی اسید‌های چرب امگا-۳ و امگا-۶ است که می‌توانند به حفظ تعادل مواد چرب خون کمک کنند. همچنین، مصرف گردو می‌تواند به کاهش سطح تری‌گلیسرید‌ها (ماده چربی خون) و بهبود حساسیت به انسولین کمک کند. با بهبود مواد چرب خون، می‌توانید خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش داده و سلامت قلب خود را حفظ کنید.
کد خبر: ۳۶۷۰
۰۸:۴۲
۰۷ آذر ۱۴۰۳
۰۸:۴۲
۰۷ آذر ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۷۰
ارسال نظر
خواندنی‌ها

انتشار تصویری از یک سؤال چهارگزینه‌ای در یکی از آزمون‌ها،...

سمیرا حسن‌پور متولد ۱۶ آذرماه ۱۳۶۳ بازیگر سینما، تلویزیون...

خانه سینما نشست رسانه‌ای با موضوع «پویش آب» و «جازه...

بهرنگ علوی که پیش‌تر در یکی از قسمت‌های برنامه جوکر...