
راستان | طبق آخرین رتبهبندی منتشرشده توسط سایت TasteAtlas، کله پاچه با امتیاز ۴/۶ از ۵ در صدر فهرست بهترین غذاهای تهیهشده از دل و روده (اندامهای داخلی) در جهان قرار گرفت. این غذا، که از خوراکهای سنتی ایرانی به شمار میرود، توانسته است در رقابت با دیگر غذاهای معروف از نقاط مختلف جهان، از جمله «آنتیکوشوس دِ کورهزون» از پرو در رتبه دوم و «کاکورهچ» از ترکیه در رتبه سوم، جایگاه اول را به دست آورد.
کله پاچه به عنوان یکی از غذاهای محبوب در ایران، به ویژه در میان صبحانههای ایرانی شناخته میشود و طرفداران زیادی در داخل و خارج از کشور دارد. این غذا که از سر و پاچه گوسفند تهیه میشود، همراه با ادویهجات مختلف سرو میشود.
سارا جودت، دانشجوی جوان عکاسی دانشکده پارس، در حملات...
جواد فروغی، تیرانداز قهرمان المپیک به پاس قدردانی از...
عامل داخلیِ موساد که در کارگاهی اقدام به تولید، ساخت...
الهام پاوه نژاد بازیگر سینما و تلویزیون یادداشتی احساسی...
بهرام رادان در صفحه اینستاگرامش متنی را منتشر کرد و...
دور جدید حملات ایران به تلاویو آغاز شد و براساس برخی...