
راستان | معمولاً آبگوشت نذری را با گوشت تازه گوسفندی و حبوبات درست میکنند و به همین دلیل علاوه بر خوشمزگی، خواص زیادی هم دارد. اگر میخواهید طرز پخت آبگوشت برای ۱۰۰ نفر را یاد بگیرید، این مطلب را بخوانید.
گوشت گوسفندی: ۱۵ کیلوگرم
سیبزمینی: ۱۲۰ عدد
دنبه: ۳ کیلوگرم
پیاز: ۲ کیلوگرم
نخود: یک کیلوگرم
لوبیا سفید: یک کیلوگرم
رب گوجهفرنگی: یک کیلوگرم
گوجهفرنگی: یک کیلوگرم
لیموعمانی: ۱۰ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر کاری: به میزان لازم
تعداد نفرات: ۱۰۰ نفر
مدت زمان آمادهسازی: ۲ ساعت
مدت زمان پخت: ۵ ساعت
۱. حبوبات را از شب قبل بخیسانید و آب آن را چندبار عوض کنید.
۲. پیاز و گوجهفرنگیها را از وسط دو نیم کرده و به همراه گوشت، دنبه و حبوبات آبکش شده در قابلمه بریزید.
۳. روی مواد آبجوش بریزید. مقدار آب باید به حدی باشد که تا یک بند انگشت روی مواد را بپوشاند.
۴. وقتی آب به جوش آمد، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.
۵. زیر شعله را کم کنید و منتظر باشید تا مواد کاملا با هم پخته شوند. در انتها نمک را به آبگوشت اضافه کنید.
نکته: راز خوشمزگی آبگوشت این است که روی شعله ملایم گاز بپزد. پس بعد از جوش آمدن آب، قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید.
محمدامین با تلاش و پشتکار خود، به عنوان یک الگو برای...
به تازگی تصاویری از بهرام رادان، همسر (مینا مختاری)...
سفارت ایران در مسقط با صدور بیانیهای نسبت به درگذشت...
الیکا ناصری بازیگر سریال گردن زنی اخیرا به عنوان مدل...
داماد عصبی پدرزن خود را در درگیری خانوادگی شرق تهران...
مریلا زارعی سالها قبل از ورود به عرصه بازیگری، یک...